niemiecss Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 ABIT KT7, DURON 1GHZ, GFORCE 2MX HERCULES, OBUDOWA 230W, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 www.allegro.pl - przykladowe ceny - porownaj i wybierz optymalnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 Jezeli nie bedziesz sprzedawal na allegro(ja sprzedaje na info-giełdzie-taka gazetka z ogloszeniemi glownie sprzet komp.) to powinienes za plyte ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> 80zł za durnia 90zł a za MXa 80zł, obudowa to nie wiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramzes Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 Jeśłi tylko to co w podpisie bez pełnego kompa to mało, ze 250-300 jak dobrze pójdzie(ja bym dawal max 250). Łatwiej sprzedać cały komp, wtedy można więcej <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> np jak dałbyś radę znajomemu wcisnąć i wyszedłbyś korzystniej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...