kloper Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 Witam. Jakis tydzien temu kupilem sobie w PLUSie telefon (Samsung C100) na abonament i babka powiedziala zebym przyszedł za jakis miesiac albo dwa to mi gwarancje podpisze. Czy to normalne, bo myslalem ze gwarancje sie podpisuje przy zakupie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 No dziwne :? Ja dostalem przy zakupie (Idea) ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 Mi tam w Plusie podstęplowali gwarancje ale bez daty :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 Podbija sie zaraz przy zakupie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 Mi tam w Plusie podstęplowali gwarancje ale bez daty :Dpewnie sie liczy data podpisania umowy :D 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 powinni ci na miejscu dać ...... chyba ze tam u ciebie robią tak jak u mnie w MEDIA MARKT :) też musialem przyjśc po gware po paru miesiącach (chyba po dwóch) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...