wwww Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 witam, pisze bo nie bardzo ogę znlaeźc programik 1. kupiłem herca 9800 i chciałem sprawdzić apmiątki jakie ma ale sa na nich przykejone radiotorki ktrę nie bardzo chce zdejmować :( . można to sprawdzić jakimś softem ??? czekam :) pozdro for @ll :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wwww Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 cyz naprawde jikt nie cnie wiem błagam pomóżcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackul Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 Ehh pytanie z typu: Jak moge przeczytać serię mojego proca bez ściągniecia coolera :lol: Może jakiś program albo co :loL Odp brzmi: Jeżeli nie pisze jakie są pamięci na opakowaniu albo instrukcji (o ile taka posiadasz) to bez ściągania radiatora nie sprawdzisz jakie masz pamięci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 ns stronie producenta powinno byc, jesli nie masz instrukcji... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wwww Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 witam, mam instrukcję ale nie ma nic napsiane. Ale były dwie parte jedne z pamieciami 2,86 drugie z 3,3 boję się że zdejmując radiator uskzodze pamięci :( a później jak to przykleić :( ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 Poszukaj tej karty w sklepach np: sirius, kompurronik itp. tam w opisie karty napewno napisali jakie pamieci, alebo jakiś test tej karty poszukaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wwww Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 no ale móię ci że są i te i te więc co mi dadzą testy :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...