Skocz do zawartości
snooki

Frytka vs Wojciech Cejrowski :-))

Rekomendowane odpowiedzi

przypomnialo mi sie jak kiedys na pytanie kto jest jej idolem :D  

dopowiedziala ze madonna bo jest slawna i do tego wszystkiego doszla sama :/ :lol:

Sorki, ale nie rozumiem. Mozesz troche rozwinac swoja mysl ? Masz cos do zarzucenia Madonnie ?

Wracajac do watku to wlasnie za taka ja mialem... nie rozczarowalem sie :)

moze i mam :D niepodoba mi sie jej muzyka to co soba reprezentuje itp. :D ale jak wiadomo o gustach sie niedyskutuje...

a dokladniej chodzilo mi o to ze frytki idolem jest madonna dlatego ze jest slawna, doszla do tego samama i fryteczka tez taka chciala by byc (co powtaza na kazdym kroku) co dla mnie niejest dosc normalne :/

a moim idolem jest wisniewski bo sprzedaje duzo plyt jest slawny i do tego ma czerwone wlosy :|

Wiem ze o gustach sie nie dyskutuje, wiec troche nie potrzebny byl twoj poprzedni post - mogles tylko w ten sposob doprowadzic do odpowiedzi w stylu jakim ja to zrobilem :) A wiec nasze posty sa zbyteczne i tylko zasmiecaja watek... no ale juz jest dobrze :P

Acha... "troche sie dziwie ze ja z Panem rozmawiam w tej chwili na ten temat poniewaz w zaden sposob Pan mnie nie pociaga seksualnie" :wink:

Peace.

fakt ale niemoglem sie powstrzymac :D wlasnie przesluchalem i LOL cejrowski moim mistrzem

update: a frytka jaka pewna czula sie na poczatku :D

przeciez narazie o pani niezamienilismy ani jednego slowa :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cejrowskiemu juz kiedys zabrali program z anteny bo jechal po politykach ze hej.

Teraz taki polsat wie, ze na nim zarobi w **** kasy wiec daja mu wolna reke.

Wierzcie mi, ze to bylo nic co z nia mogl zrobic.

Troszke mu zabronili.

I wyobrazcie sobie, ze kolesie z BAR-u (producenci) musieli wiedziec, ze ja tak zjedzie a mimo to zgodzili sie.

Po prostu Fryta robi im popularnosc i nawet beda falszowali wyniki w BARze zeby tylko zostala. A tak naprawde to kazdy ma o niej takie zdanie - pewnie z Ibiszem na czele :)

Niby ma Fryta jakies ludzkie cechy ale K.U.R.W.A jest bez watpienia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pojechał z nią równo; należało się bladzi.

Manial, możesz wyjaśnić mi (i chyba większości) dlaczego ci jej szkoda?? Lubisz ją czy coś??? 8O

czy naprawde trzeba cos jeszcze tlumaczyc, kazdy filmik widzial, dziewczyna dostala zjeba za darmo... :x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe... musze oczy przecierac z wrazenia jak czytam niektorych posty!! i do tego faceci, pobratymcy!! no nie wspominajac ze mamy XXI wiek, a ona nie byla pierwsza...

PS. podobnie usmialem sie jak "Langenort" wplywal do Polskich portow...kto wtedy krzyczal najglosniej faceci... mlodzierz wszechpolska i inne dewoty :lol: moze dajmy sie wypowiedziec dziewczyna!!

eh chlopaki, czasami zastanawiam sie czy macie po nascie czy po 60 lat...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe... musze oczy przecierac z wrazenia jak czytam niektorych posty!! i do tego faceci, pobratymcy!! no nie wspominajac ze mamy XXI wiek, a ona nie byla pierwsza...

PS. podobnie usmialem sie jak "Langenort" wplywal do Polskich portow...kto wtedy krzyczal najglosniej faceci... mlodzierz wszechpolska i inne dewoty :lol: moze dajmy sie wypowiedziec dziewczyna!!

Skoro fryta ci imponuje swoim zachowaniem i nie masz nic przeciwko temu, aby tak zachowująca się osoba była np. w przyszłości twoją żoną to ja wysiadam...

Poprostu mylisz pojęcie sexu, w stałym/mniej stałym związku z (co tu dużo mówić) - dawaniem [gluteus maximus] pierwszemu lepszemu na oczach całej Polski...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja bym nie chciał żeby moja panna rozkładała każdemu szeroko nogi, ale nie musisz myśleć tak jak ja ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Manial, nie wiem ile masz lat ale wyobraz sobie, ze Twoja corka lub siostra tak robi jak Frytka.

Takie normalne, ze jest wyzwolona ?

Kto nie lubi sexu ?

Nie ma chyba takiej osoby zdrowo myslacej ale loodzie czerpiacy z tego korzysci materialne lub inne sa nazywani prostytutkami, dziwkami, kur**** lub meskimi dziwkami w przypadku mezczyzn.

Poza tym Agnieszka Frykowska jest tzw. typowa blondynka.

Pewnie przy blizszym poznaniu jej moze okazac sie ciepla osoba, nie watpie, ale jednak jej zachowanie nie pozwala mi myslec o niej inaczej jak o kobitce lekkich obyczajow.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro fryta ci imponuje swoim zachowaniem i nie masz nic przeciwko temu, aby tak zachowująca się osoba była np. w przyszłości twoją żoną to ja wysiadam...

Poprostu mylisz pojęcie sexu, w stałym/mniej stałym związku z (co tu dużo mówić) -  dawaniem <font color="#FF0000">[ciach!]</font> pierwszemu lepszemu na oczach całej Polski...

nigdzie nie napisalem ze frytka mi impnuje, ani ze mialbym ochote miec taka zone, to tak poza tematem....

nie sadze rowniez zeby widziala ja cala Polska, TVN naprawde nie ma takiej ogladalnosci jak ci sie wydaje, jesli do dnia dzisiejszego frytke kojarzy te 10mln to i tak bedzie dobrze...

PS. o ile dobrze pamietam w big brother byl tylko jeden koles, a z waszych wypowiedzi mozna pomyslec ze bylo ich niewiadomo ilu, tak powstaja plotki, mam tylko nadzieje, ze ktos podzieli moje zdanie, bo jak narazie to ja wysiadam!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poprostu mylisz pojęcie sexu, w stałym/mniej stałym związku z (co tu dużo mówić) -  dawaniem <font color="#FF0000">[ciach!]</font> pierwszemu lepszemu na oczach całej Polski...

nigdzie nie napisalem ze frytka mi impnuje, ani ze mialbym ochote miec taka zone, to tak poza tematem....

nie sadze rowniez zeby widziala ja cala Polska, TVN naprawde nie ma takiej ogladalnosci jak ci sie wydaje, jesli do dnia dzisiejszego frytke kojarzy te 10mln to i tak bedzie dobrze...

PS. o ile dobrze pamietam w big brother byl tylko jeden koles, a z waszych wypowiedzi mozna pomyslec ze bylo ich niewiadomo ilu, tak powstaja plotki, mam tylko nadzieje, ze ktos podzieli moje zdanie, bo jak narazie to ja wysiadam!!

tylko zauwaz jeszcze ze frytka byla po tym "incydencie" :lol: w polowie gazet w polsce :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moja koleżanka znała frytkę jeszcze zanim poszła do big brata, ona taka jest, daje d.upy każdemu, to jej wybór, a po tym jak poszła do tv i zrobiła to samo, niech się nie dziwi (<- :D) że ludzie będę publicznie o tym rozmawiać, ja obejrzałem z przyjemnością cejrowskiego :D

ps. snooki dzięki za linka, fanem nie jestem ale fajny z niego kolo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co to ma za związek ?? 8O Kurde, nie popiłem w weekend i jakiś nie kumaty jestem co ma Frytka do Langenorta. ;)

A Frytka... ehhh zrobi wszystko dla popularności... jaka by tak popularność nie była. Niektórzy po prostu mają wewnętrzną potrzebę pokazać się wszystkim. A, że robi to poprzez "tanie skandaliki" no to zasługuje na miano k...y.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wcale nie widziałem na tym filmie żeby Cejrowski zniszczył Frytkę.

Była może co najwyżej troche wkurzona na niego ale na pewno daleka od załamania. Gdybym usłyszał coś takiego od kogoś gdy miałem z 14-16 lat to może bym się przejął ale mam sporo ponad 20 i takie teksty mnie nie ruszają, zresztą z tego co widziałem Frytki też nie.

Cejrowskiego oglądałem w WC kwadransie, i w tym czasie był dość kontrowersyjny, ale czasy zmieniają i teraz jest co najwyżej zabawny.

Ogólnie nie ma czym się podniecać, po wczesniejszych postach spodziewałem się jakiejś bomby a to była tylko jakaś marna ruska petarda.

Frytki nie lubię i jak większość ludzi uważam że to latawica - but who cares ? - na pewno nie frytka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde idzie to ściąganie jak krew z nosa...

Jeszcze powiedz ze z mojego mirrora ssiesz...

... to bedzie mi bardzo milo :?

Pozdr...

Nie, od Kucyka - Prawie 2 h.

Program mnie rozwalił... Zrobił z niej total szmatę, jesli się w ogóle da :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi