wojwar Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 Frytki nie lubię i jak większość ludzi uważam że to latawica - but who cares ? - na pewno nie frytka. Oj zdziwiłbyś się - mimo tego, że ona kreuje się na "kobietę wyzwoloną" vel szmatę ;) - to jak ktoś jej to powiedział w twarz (tu: Cejrowski) - to była załamana, beczała jak małe dziecko. Może wydawać ci się, że jej to wisi .... - i dobrze, bo jej zależy na tym by ludziom się wydawało (aczkolwiek prawda jest inna). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilgoldberg Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 ludziska mam wielka prosbe o podanie jakiegos dzialajacego linku !!! abym mogl sciagnac ten wywiad!!!! ten pierwszy link nie dzila mi znaczy sie wywala sie nie che sie dociagnac:(((( a moze ktos ma ftp aby mi go udostepnic bylbym bardzo wdzieczny!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bAterion Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 Cejrowski pojechał z nia jak z furą gnoju, nie ma co Przypomnialy mi sie czasy wc kwadransa- wtedy to on pokazywal pazury nie dziwi sie ze polshit nie pokazal wszystkiego a laska...coz, inteligencją nie grzeszy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 http://www.kucyk-lukasz.neostrada.pl/Frytka.rar - no bez jaj, puściłem i idzie 15kb/s :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuchras Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 Buahahaha :lol: :lol: "...Dziwka potrzebuje uczucia..." :lol: :lol: Cool serv Grinch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 Tutaj masz mojego mirrora - mysle ze szybki bo ostatnio nikt nie zasysa - po popoludniu to byl ruch - 25 osob na raz ssalo :). Komu komu bo ide domu (czyt. zamykam serwer) :lol: Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wierzba25 Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 Jakby nie było rozgłos zyskała - zobaczcie ile tu już postów jest :D A że lubi du.py dawać to jej sprawa - ale bez przesady, niech się z tym tak nie wozi. :D Pozdro @ll Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloperflake Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 Wreszcie dowiedzialem sie kto to frytka - chyba sobie w koncu kupie telewizor. Czemu pomiatacie tak ta kobiecina a co z tym facetem ktory tez "dał" tylko jej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 Bardzo dobrze jej dowalił, znam doś dużo -powiedzmy -"kobiet", które tłumaczą się z dziwkarstwa tym, że sąwyzwolone, potem lecą argumenty w stylu: "Jak facet prześpi się z 3 kobietami na jednej imprezie to wszystko jest dobrze, a ja nie mogę z 3-ma facetami ?" :lol: :lol: :lol: Cejrowski RULEZ :!: A tak BTW - słyszałem, że na finale Idola w Anglii (w finale mają występować zwycięzcy ze wszystkich krajów) ma być jedenstu jurorów (czyt. gości pokroju Kuby Wojewódzkiego). Tylko szkoda, że to zwycięzcy a nie jakieś miernoty - 11 gości "jechało by" po antytalenciach :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 ludziska mam wielka prosbe o podanie jakiegos dzialajacego linku !!! abym mogl sciagnac ten wywiad!!!! ten pierwszy link nie dzila mi znaczy sie wywala sie nie che sie dociagnac:(((( a moze ktos ma ftp aby mi go udostepnic bylbym bardzo wdzieczny!!!!!!! :!: :!: :!: http://www.sg1.pl/grinch/frytka.zip :!: :!: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 kucyk dzieki za linka 115Kb/s max sredni 103Kb/s zaraz ogladne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 ten cerrowski to niezly pacjet show marny strasznie liczylem na cos bardziej kulturalnego i sie przeliczylem [red] UPDATE nigdy nie mialem pamieci do nazwisk[/red] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 ten jagielski to niezly pacjet show marny strasznie liczylem na cos bardziej kulturalnego i sie przeliczylem A gdzie ty tam widziałeś Jagielskiego ??? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 ludziska mam wielka prosbe o podanie jakiegos dzialajacego linku !!! abym mogl sciagnac ten wywiad!!!! ten pierwszy link nie dzila mi znaczy sie wywala sie nie che sie dociagnac:(((( a moze ktos ma ftp aby mi go udostepnic bylbym bardzo wdzieczny!!!!!!! :!: :!: :!: http://www.sg1.pl/grinch/frytka.zip :!: :!: :!: Grinch - jesteś boski - mam transfer 270 KB/s ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 ludziska mam wielka prosbe o podanie jakiegos dzialajacego linku !!! abym mogl sciagnac ten wywiad!!!! ten pierwszy link nie dzila mi znaczy sie wywala sie nie che sie dociagnac:(((( a moze ktos ma ftp aby mi go udostepnic bylbym bardzo wdzieczny!!!!!!! :!: :!: :!: http://www.sg1.pl/grinch/frytka.zip :!: :!: :!: Grinch - jesteś boski - mam transfer 270 KB/s ! A ja 5.72KB/s :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 Spróbuj tego -> http://www.kucyk-lukasz.neostrada.pl/Frytka.rar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 to macie jeszcze z mojego serwerka 8) Frycia vs Cejrowski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 frytki naszym glownym towarem eksportowym :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 wlasnie obejrzalem, ale ja zjechal, widac bylo, ze frytka chciala sie rozplakac i rzucic sie na niego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steryd123 Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 a mnie sie wydaje ze badz co badz swoja rozwiazloscia przed kamerami zasluzyla sobie moze na taka opinie lecz wydaje mi sie ze czesc z forumowiczow z checia by sie z nia przespala a dlatego ze nie maja okazji to staraja sie mowic oblezywie po raz setny na jej temat. uwazam, ze jesli ktos komus sie nie podoba czy pod wzgledem atrakcyjnosci fizycznej czy tez wzorcow postepowania to po prostu nie interesuje sie zywo owa osoba a jesli ciagle o niej gada to przewaznie moze to byc efekt wrecz odwrotny i mi sie tak wydaje ze w jakiejs czesci przypadkow tak wlasnie jest z frytka i z czescia facetow ktorzy ciagle gadaja jaka to szm.ata a z checia pewnie by sie z nia przespali choc glupio o tym oficjalnie powiedziec a nawiasem mowic jestem ciekaw ile osob z forum ma atrakcyjniesza dziewczyne od frytki bo mi sie nie wydaje by duzo. nie mowie ze ona jest piekna ale nie jest taka zla (z wygladu oczywiscie) dlatego nie uwazam ze te zdania tu i nie tylko tu wypowiedziane na temat tej osoby sa adekwatne do stanu faktycznego mniemania na temat frytki przez znaczna czesc mezczyzn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 Heh, steryd całkowicie popieram twoje zdanie. Choć napisałem, że to bladź to wcale nie zaprzeczam, że bym jej nie cyknął. Szczególnie jakaś impreza, flaszka wypita... 100%, że bym atakował - znam siebie ;) (mówię o starych czasach, teraz jestem usidlony ;) ) Nie podoba mi się jej gęba, ale ciało ma niczego sobie :) Ale rozmawiać z nią to bym nie chciał :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 hm... owszem , przespalbym sie z frytka , ale wtedy i tylko wtedy gdybym nie wiedzial jaka jest. swoim zachowaniem stracila na atrakcyjnosci u mnie , i pewnie nie tylko u mnie. wole miec dziewczyne mniej atrakcyjna , ale za to w miare chociaz normalna i do rzeczy. finito Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steryd123 Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 Heh, steryd całkowicie popieram twoje zdanie. Choć napisałem, że to bladź to wcale nie zaprzeczam, że bym jej nie cyknął. Szczególnie jakaś impreza, flaszka wypita... 100%, że bym atakował - znam siebie ;) (mówię o starych czasach, teraz jestem usidlony ;) ) Nie podoba mi się jej gęba, ale ciało ma niczego sobie :) Ale rozmawiać z nią to bym nie chciał :lol: :lol:ja tez bym ja cyknal :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 hm... owszem , przespalbym sie z frytka , ale wtedy i tylko wtedy gdybym nie wiedzial jaka jest. swoim zachowaniem stracila na atrakcyjnosci u mnie , i pewnie nie tylko u mnie. wole miec dziewczyne mniej atrakcyjna , ale za to w miare chociaz normalna i do rzeczy. finito Rout, ale teraz nie rozmawiamy o niej jako o "dziewczynie" tylko o obiekcie "na jeden strzał". A taka wcale nie musi być "normalna i do rzeczy" :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 a mnie sie wydaje ze badz co badz swoja rozwiazloscia przed kamerami zasluzyla sobie moze na taka opinie lecz wydaje mi sie ze czesc z forumowiczow z checia by sie z nia przespala a dlatego ze nie maja okazji to staraja sie mowic oblezywie po raz setny na jej temat. uwazam, ze jesli ktos komus sie nie podoba czy pod wzgledem atrakcyjnosci fizycznej czy tez wzorcow postepowania to po prostu nie interesuje sie zywo owa osoba a jesli ciagle o niej gada to przewaznie moze to byc efekt wrecz odwrotny i mi sie tak wydaje ze w jakiejs czesci przypadkow tak wlasnie jest z frytka i z czescia facetow ktorzy ciagle gadaja jaka to szm.ata a z checia pewnie by sie z nia przespali choc glupio o tym oficjalnie powiedziec a nawiasem mowic jestem ciekaw ile osob z forum ma atrakcyjniesza dziewczyne od frytki bo mi sie nie wydaje by duzo. nie mowie ze ona jest piekna ale nie jest taka zla (z wygladu oczywiscie) dlatego nie uwazam ze te zdania tu i nie tylko tu wypowiedziane na temat tej osoby sa adekwatne do stanu faktycznego mniemania na temat frytki przez znaczna czesc mezczyzn A ja się nie zgadzam ja bym nie chciał się z nią przespać z przyczyn oczywistych no bo co z tego że jest faja dupęsja takich jak ona jest cała watacha :lol: więc ta cała frytka nie jest jakąś extra laską. A pozatym podam fajny przykład który powiedział mój kumpel... "Jaką gumę wolisz żuć nową prosto z papierka :D czy zżutą przez kogoś innego?" :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steryd123 Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 a mnie sie wydaje ze badz co badz swoja rozwiazloscia przed kamerami zasluzyla sobie moze na taka opinie lecz wydaje mi sie ze czesc z forumowiczow z checia by sie z nia przespala a dlatego ze nie maja okazji to staraja sie mowic oblezywie po raz setny na jej temat. uwazam, ze jesli ktos komus sie nie podoba czy pod wzgledem atrakcyjnosci fizycznej czy tez wzorcow postepowania to po prostu nie interesuje sie zywo owa osoba a jesli ciagle o niej gada to przewaznie moze to byc efekt wrecz odwrotny i mi sie tak wydaje ze w jakiejs czesci przypadkow tak wlasnie jest z frytka i z czescia facetow ktorzy ciagle gadaja jaka to szm.ata a z checia pewnie by sie z nia przespali choc glupio o tym oficjalnie powiedziec a nawiasem mowic jestem ciekaw ile osob z forum ma atrakcyjniesza dziewczyne od frytki bo mi sie nie wydaje by duzo. nie mowie ze ona jest piekna ale nie jest taka zla (z wygladu oczywiscie) dlatego nie uwazam ze te zdania tu i nie tylko tu wypowiedziane na temat tej osoby sa adekwatne do stanu faktycznego mniemania na temat frytki przez znaczna czesc mezczyzn A ja się nie zgadzam ja bym nie chciał się z nią przespać z przyczyn oczywistych no bo co z tego że jest faja <font color="#FF0000">[ciach!]</font> takich jak ona jest cała watacha :lol: więc ta cała frytka nie jest jakąś extra laską. A pozatym podam fajny przykład który powiedział mój kumpel... "Jaką gumę wolisz żuć nową prosto z papierka :D czy zżutą przez kogoś innego?" :lol: zastanow sie co mowisz w koncu w wieku frytki malo jest kobiet "z papierka" wiekszosc i tak jest juz "przezuta" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 a mnie sie wydaje ze badz co badz swoja rozwiazloscia przed kamerami zasluzyla sobie moze na taka opinie lecz wydaje mi sie ze czesc z forumowiczow z checia by sie z nia przespala a dlatego ze nie maja okazji to staraja sie mowic oblezywie po raz setny na jej temat. uwazam, ze jesli ktos komus sie nie podoba czy pod wzgledem atrakcyjnosci fizycznej czy tez wzorcow postepowania to po prostu nie interesuje sie zywo owa osoba a jesli ciagle o niej gada to przewaznie moze to byc efekt wrecz odwrotny i mi sie tak wydaje ze w jakiejs czesci przypadkow tak wlasnie jest z frytka i z czescia facetow ktorzy ciagle gadaja jaka to szm.ata a z checia pewnie by sie z nia przespali choc glupio o tym oficjalnie powiedziec a nawiasem mowic jestem ciekaw ile osob z forum ma atrakcyjniesza dziewczyne od frytki bo mi sie nie wydaje by duzo. nie mowie ze ona jest piekna ale nie jest taka zla (z wygladu oczywiscie) dlatego nie uwazam ze te zdania tu i nie tylko tu wypowiedziane na temat tej osoby sa adekwatne do stanu faktycznego mniemania na temat frytki przez znaczna czesc mezczyzn A ja się nie zgadzam ja bym nie chciał się z nią przespać z przyczyn oczywistych no bo co z tego że jest faja <font color="#FF0000">[ciach!]</font> takich jak ona jest cała watacha :lol: więc ta cała frytka nie jest jakąś extra laską. A pozatym podam fajny przykład który powiedział mój kumpel... "Jaką gumę wolisz żuć nową prosto z papierka :D czy zżutą przez kogoś innego?" :lol: zastanow sie co mowisz w koncu w wieku frytki malo jest kobiet "z papierka" wiekszosc i tak jest juz "przezuta" chyba ci chodziło o dziewczyny pokroju frytki a nie w wieku frytki, to że jakaś dziewczyna odbędzie stosunek ze swoim chłopakiem a puźniej z nim zerwie z jakiś tam przyczyn to w sumie nic złego a jak taka F daje na lewo i prawo to już zupełnie inna bajka :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steryd123 Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 moze byc obrotna dziwczyna i zmieniac chlopakow czesto np raz na tydzien i jak ja nazwiesz?? kobieta wyzwolona:lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 moze byc obrotna dziwczyna i zmieniac chlopakow czesto np raz na tydzien i jak ja nazwiesz?? kobieta wyzwolona:lol: ooooo boooshe teraz przyjebałeś jak orzeł w transformator :? widać że nie rozumiemy się do końca bo z tego co ty mówisz wynika że wszystkie kobiety/dziewczyny są dzi... :? takie jest moje odczucie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steryd123 Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 nie tosie nie rozumiemy to na jakiej podstawie ocenisz ktora to szmata bo sa kobiety sexocholiczki czy to znaczy ze one nie kochaja ?? uwazam ze kochanie to stan ducha a sex to iina sprawa moze ona wspolgrac z miloscia ale nie musi tak samo jak i milosc moze istniec bez sexu. juz tak nie raz mialem ze sie zakochalem pomimo ze nigdy nie przespalem sie z owa kobieta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...