$migacz Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 Siema !! Kumpel szuka taniej karty graficznej chce kupić FX 5200 sugeruje mu zeby wział odemnie radka 8500 275/275 ... nie potrafie mu wytłumaczyć ze ta karta i tak bedzie szybsza od fx5200..... help !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 pokaz mu zestawienie obu graf w jakichs testach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 Zaproponuj niższą cenę, bardziej konkurencyjną do fx'a :wink: :P . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 Hmmm... pokaz mu wynik w marku na R8500 i na fx5200, a najlepiej to kaz mu zapytac sie na forum :P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$migacz Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 nie moge znaleźć testów z porównaniem akurat tych 2 kart.... :oops:(jakieś LINKI mile widziane :lol: ) ile brać za radka 8500 275/275 :?: 350 zł :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 Hmmm... pokaz mu wynik w marku na R8500 i na fx5200, a najlepiej to kaz mu zapytac sie na forum :P.Tylko nie na forum, przecież dostanie odpowiedz - szkukaj było :wink: :lol: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 $migacz wejdz na GG, chcialbym z toba pogadac.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$migacz Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 widze ze radosławy 8500 cieszą sie wzięciem :D nieźle nieźle..... heh... a koles teraz ma rebusa... zarejstrował sie na forum moze sie odezwie... ale pewnie i tak wezmie tego fx5200 :D :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 Crazy_Ivan >> :wink: :D $migacz >> kaz mu znalezc fx5200 z 11k w marku01 :D - tutaj moj wynik na lekko kreconym R8500. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 R8500 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> FX5200 starczy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 a co tu duzo tlumaczyc, nie sprzedaz kumplowi, sprzedaz na allegro, jego strata!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sz_n_w Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 a ty tak olewasz kumpli?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 on pod lasem olewa;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 sz_n_w masz bluzgi w podpisie, zaraz dostaniesz opier*****.A tak na temat to kup sobie tego fx'a i potem sie wku****iaj że masz kiepskawydajnosć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WRX Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 sz_n_w masz bluzgi w podpisie, zaraz dostaniesz opier*****.Chodzi ci o slowo "życie"? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 dziwki myślę że to raczej sieniespodoba moderatorom a mozę spodoba....... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 sz_n_w masz bluzgi w podpisie, zaraz dostaniesz opier*****.:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 a ty tak olewasz kumpli??Jak qmpel nie chce to czy to jest olewanie?? Nie to nie, a nie meczyc sie tlumaczac qmplowi ze zle robi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 Ten Fx wydajnościowo to shit totalny... Ale powiem Wam że ogólnie to gry na nim ładnie wyglądają... pewnie przez obsługe Direct9 ale... to z tego że ładnie wyglądają jak sie MULĄ :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 Niech kumpel kupi FX`a będzie mógł przynajmniej w Doomie 3 wykorzystać Dirext 9 :lol: :lol: :lol: Jak ja słysze taki tekst to mi się później zakwasy na twarzy robią :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 miałem FX5200 prolinka z tym że w pudełku była płytak z znakami terratec :] kupił to jeden tata mojej kobiety :P opżyczyłem kartę i zonk 64bit co niebyło oznaczone na pudełku ale z kości można było sie zroiętować wynik tego cuda w 3DMarku2k1SE to 3382 :lol: :lol: :lol: NFS Underground max detale chodzi około 10fps w doł :lol: :lol: a standardowe ustawienia trzymają 30fps w dół :lol: :lol: udanych zakópów kolego :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$migacz Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 no panowie widze ze to jedank niezły shit ten fx5200 nie spodziewałem sie ze az taki ... kumpel motywował swoją chęć zakupu tym ze karta wygrała test w czipie i ze za 300 nie ma nic lepszego to mu powiedziałem ze mu puszcze tego za 350 .... dorzuce 350 i kupie se 9500 :twisted: ostatnio znalazłem jeszcze jednego na składzie :wink: tylko ze wymiana zasiłki mnie jeszcze czeka... chyba sie usmiechne do mikołaja :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomachock Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 miałem FX5200 prolinka z tym że w pudełku była płytak z znakami terratec :] kupił to jeden tata mojej kobiety :P opżyczyłem kartę i zonk 64bit co niebyło oznaczone na pudełku ale z kości można było sie zroiętować wynik tego cuda w 3DMarku2k1SE to 3382 :lol: :lol: :lol: NFS Underground max detale chodzi około 10fps w doł :lol: :lol: a standardowe ustawienia trzymają 30fps w dół :lol: :lol: udanych zakópów kolego :twisted: buhaaaaaaaa ale ta karta to shit ja w tej grze mam ok. 22 w duł na tym co w podpisie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sz_n_w Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 fumfel rozluznij sie.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 kurna oco wam chodzi :?: ja tylko napisałęm żęby zmienił podpis bo poco ma chłopak dostać opie***ol, niekumam............ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timm Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 miałem FX5200 prolinka z tym że w pudełku była płytak z znakami terratec :] kupił to jeden tata mojej kobiety :P opżyczyłem kartę i zonk 64bit co niebyło oznaczone na pudełku ale z kości można było sie zroiętować wynik tego cuda w 3DMarku2k1SE to 3382 :lol: :lol: :lol: NFS Underground max detale chodzi około 10fps w doł :lol: :lol: a standardowe ustawienia trzymają 30fps w dół :lol: :lol: udanych zakópów kolego :twisted: buhaaaaaaaa ale ta karta to shit ja w tej grze mam ok. 22 w duł na tym co w podpisie Tylko nie masz obslugi dx 8.1, ktora wykozystuje nfs underground i dodatkowo chyba najgorsza z obecnie produkowanych kart jest zamulana... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 Crazy_Ivan >> :wink: :D $migacz >> kaz mu znalezc fx5200 z 11k w marku01 :D - tutaj moj wynik na lekko kreconym R8500. Hmm ja mam ok 10800 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 Test w chipie... No comment Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 Crazy_Ivan >> :wink: :D $migacz >> kaz mu znalezc fx5200 z 11k w marku01 :D - tutaj moj wynik na lekko kreconym R8500. Hmm ja mam ok 10800 :) A ile miałbyś na procku 3500+ i radeonie wykręconym na 300/600 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 Crazy_Ivan >> :wink: :D $migacz >> kaz mu znalezc fx5200 z 11k w marku01 :D - tutaj moj wynik na lekko kreconym R8500. Hmm ja mam ok 10800 :) A ile miałbyś na procku 3500+ i radeonie wykręconym na 300/600 ? Hehehe troche wiecej ale hmmm nie aż tak strasznie dużo (...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...