Crazy_Ivan Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 Czy ktoś z forumowiczów widział te kary w sprzedaży w naszym kraju(sklepy, net)? Wiem, że wiele firm już je wypuściło na rynek np. Gigabyte, Hercules. Proszę o informacje gdzie moża takowe karty nabyć (mile widzane linki :) ) PS. Tylko proszę bez komentarzy, że to chłam, szit, kastrat, ect :!: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zac Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 gigabyte 9600se w www.arest.pl 5600XT nie wiem co to za karta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 5600xt http://www.uno.pl/sklep/podzespoly/karty_g..._dvi_tv_box.php ' to taki wolniejszy fx (nie mylić z radeonami xt :twisted: gf xt jest odpowiednikiem radka tx z tego co wiem) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 Szczerze mówiąc, trochę się przeliczyłem sądziłem, że te karty bedą tańsze a tak za niewiele więcej można kupić np. Herca 9600 (128bit) w Krakowie (PCProjekt). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...