^NiuNiek^ Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 panowie i panie jakie macie sposoby na te wstretna chorobe :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 Eee... po prostu nie przestawać pić ;]]]] A tak poważnie to kefirek, jogurcik, napój izotoniczny aby uzupełnić braki płynów w organiźmie, ew. klinik :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 Tylko klin :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 wlasnie dzisiaj przechodze............ ale sie przespalem i w sumie zaczynam dzialac........... mozna walnac piwko....to pomaga.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^NiuNiek^ Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 czasem stosuje rosolek ale roznie z tym bywa :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 Piwko lub jogurt :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 Duzooo wody mineralnej zaraz po powrocie do domu + jakies witaminki 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 sex, piwo, jogurt, kefir, ocet, woda z ogorkow kiszonych, mleko itd. do koloru do wyboru Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 hmmm najlepszym sposobem jest nie pic dzien wczesniej :lol: :lol: :lol: a tak szczerze to wypij szklanke soku pomaranczowego PRZED snem troszke lepiej bedzie z rana... :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lasquens Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 sex, piwo, jogurt, kefir, ocet, woda z ogorkow kiszonych O tak. Woda po ogorach, albo wiekszy hardcore po kiszonej kapuscie rox. Na rosolek tez mozna sie pokusic bo zoladek uspokaja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snooki Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 ....albo żeby uniknąc tego efektu ....to mozna przed piciem walnąć troche oliwy....to wtedy można więcej pić i nie nawalić się tak szybko .... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 a tak szczerze to wypij szklanke soku pomaranczowego PRZED snem troszke lepiej bedzie z rana... :> Co innego słyszałem, ba - nawet parę razy zastosowałem ;) Przed pójściem spać trzeba wypić przynajmniej szklankę wody mineralnej (niegazowanej) - rano praktycznie nie suszy. A zaraz po obudzeniu bardzo słodką herbatę, co by organizmowi dostarczyć utraconych cukrów. To jest chyba jedyny sposób, który pomaga, ale weź tu człowieku rano nawalony wypij mineralkę - impossible ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 Ja jak wstane z kacem wlewam w siebie jak najwiecej wody mineralnej (czasami nawet cztery szklanki) ciezko wchodzi ale mi pomaga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 Eee... rano średnio w przeciągu pierwszych 2 godzin idzie około 1,5l ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 Tak jak mówicie - dużo wody. Ja dodoatkowo stosuje Alca Zelcer (czy jak to tam sie pisze) lub AlcaPrim - jak dla mnie bomba. Kumple na ostatnim biwaku mi zazdrościli, że wziąłem taki środek - ok. 9 rano mogłem znowu pić, a oni wręcz umierali i wlewali w siebie niezliczone ilości wody. A i polecam wodę gazowaną - odbekać trzeba te wszytskie % :D Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 O 9 rano to można normalnie pić jeszcze ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 ok. 9 rano mogłem znowu pić... hmmm no to albo paliwo rakietowe piliscie albo za szybko piliscie :P bo o 9 to sie zazwyczaj konczy pic ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 O 9 rano po prostu się zaczyna kolejny dzień ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 O 9 rano po prostu się zaczyna kolejny dzień ;] hjmm no moze powiem ze konczy sie noc.. a co zaczyna? to zalezy od imprezy hhyhyhyh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 Od kogos słyszałem, ze mocna herbata pomaga n kaca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 rosolek czyni cuda ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 Tylko klin :)Dokładnie!!! Wysoka skuteczność, choć kolejny dzień z głowy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 kiedyś słyszałem jak mój starshy leczył kaca... ale to co usłyshałem mnie powaliło dokładnie kawa z cytryną! trzy razy się pytałem czy napewno to bueh. Ja tego nie będe próbował. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 niedopuszczać do kaca , kilka dni można tak wytrzymać ale potem masakra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 ....albo żeby uniknąc tego efektu ....to mozna przed piciem walnąć troche oliwy....to wtedy można więcej pić i nie nawalić się tak szybko .... :lol:Serio, oliwa pomaga :?: Pytam się bo pierwszy raz o tym słyszę a nie chcę ryzykować :) -------------------------------- Mój sposób na tą chorobę to jest z rańca herbatka z cukrem bo jak wiadomo podczas upajania się traci się glukozę a herbata z cukrem to uzupełni i bynajmniej mi pomaga, a potczas upajania jeśli nie chce się szybko otrzymać rządanego efektu to polecam jeść słodycze, to spowalnia efekt, tylko potem mogą być kłopoty z żołądkiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasheX Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 RedBull(jak mocniejsza impreza to dwa) zaraz przed pojsciem spac. - Rano jakby wczoraj nic nie bylo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 A tak w ogóle to najlepiej tyle wypić, żeby rano obudzić się jeszcze na rzucie ;) Jest czas żeby się ubrać, zjeść i kontynuować ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 Serio, oliwa pomaga :?: Pytam się bo pierwszy raz o tym słyszę a nie chcę ryzykować :) Oliwa tworzy na żołądku cienką warstwę tłustego "filmu", który spowalnia wchłanianie alkoholu.... Kiedyś może spróbuję :) Puki co piję dla przyjemności (umiarkowanie), nigdy na umór (no, czasem się zdarzy, cóż, z kim się zadajesz, takim się stajesz... :) ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 a musi to być oliwa z oliwek, czy zwykły olej wystarczy?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perun Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 pamietajcie nigdy nie dopuszczajcie do kaca pijcie na okraglo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...