R4DOS Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 ohh man panowie ja teraz wlasnie umieram, wrocilem z imprezy spalem 6 godzin budze sie a tu swiat dalej sie kreci tragizm nad tragizmami pol galeri zapaskudzilem koledze i udawalem dzodzownice czy cus tam nie pijcie alkoholu to tragedia a nas dziś nasze trio troche po 4 <span style="color:red;">[ciach!]</span>li z baru...... bo mieliśmy swoje piwo - skapneli sie po 2h (zbiegło nam pół skrzyni browców z innego baru w któym się bawiliśmy do ok.1) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 mam wrazenie ze powstal na forum oslej laczki pewien odlam z ktorego stworzylo sie podforum AA jak juz ktos napisal propagowanie alkoholizmu idzie pelna para mlodzi ludzie czytaja to i wzoruja sie na was pozniej zamarzaja o 4 nad ranem wracajac do domu z popijawy wstydzcie sie !!!!!!!! BAN PS zapomnialem dodac ze niektorzy wrecz chwala sie sie tym co to za wyczynow nie dokonali jak to nie byli nawaleni ... ale sie wczoraj naje***** ehh no comment Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 A ja /odpukac/ juz bardzo dawno nie mialem kaca, a czasami ida naprawde duze ilosci alkoholu (alkoholi ;) ). Kwestia treningu moze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 mam wrazenie ze powstal na forum oslej laczki pewien odlam z ktorego stworzylo sie podforum AA jak juz ktos napisal propagowanie alkoholizmu idzie pelna para mlodzi ludzie czytaja to i wzoruja sie na was pozniej zamarzaja o 4 nad ranem wracajac do domu z popijawy wstydzcie sie !!!!!!!! BAN PS zapomnialem dodac ze niektorzy wrecz chwala sie sie tym co to za wyczynow nie dokonali jak to nie byli nawaleni ... ale sie wczoraj naje***** ehh no comment A ja mam wrażenie że czytam ten sam post już 2 raz :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sfx Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 ahhh ten kac, kto go wymyslil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...