Skocz do zawartości
^NiuNiek^

sposob na kaca :/

Rekomendowane odpowiedzi

ohh man panowie ja teraz wlasnie umieram, wrocilem z imprezy spalem 6 godzin budze sie a tu swiat dalej sie kreci tragizm nad tragizmami pol galeri zapaskudzilem koledze i udawalem dzodzownice czy cus tam nie pijcie alkoholu to tragedia

a nas dziś nasze trio troche po 4 <span style="color:red;">[ciach!]</span>li z baru...... bo mieliśmy swoje piwo - skapneli sie po 2h (zbiegło nam pół skrzyni browców z innego baru w któym się bawiliśmy do ok.1)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam wrazenie ze powstal na forum oslej laczki pewien odlam z ktorego stworzylo sie podforum AA jak juz ktos napisal

propagowanie alkoholizmu idzie pelna para

mlodzi ludzie czytaja to i wzoruja sie na was

pozniej zamarzaja o 4 nad ranem wracajac do domu z popijawy

wstydzcie sie !!!!!!!!

BAN

PS

zapomnialem dodac ze niektorzy wrecz chwala sie sie tym co to za wyczynow nie dokonali jak to nie byli nawaleni ...

ale sie wczoraj naje*****

ehh no comment

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam wrazenie ze powstal na forum oslej laczki pewien odlam z ktorego stworzylo sie podforum AA jak juz ktos napisal  

propagowanie alkoholizmu idzie pelna para  

mlodzi ludzie czytaja to i wzoruja sie na was  

pozniej zamarzaja o 4 nad ranem wracajac do domu z popijawy  

wstydzcie sie !!!!!!!!

BAN

PS

zapomnialem dodac ze niektorzy wrecz chwala sie sie tym co to za wyczynow nie dokonali jak to nie byli nawaleni ...  

ale sie wczoraj naje*****  

ehh no comment

A ja mam wrażenie że czytam ten sam post już 2 raz :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi