GuC!o^ Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 u mnie to samo... nie ma żadnej informacji potwierdzającej poprawną rejestracje i wysłanie aktywującego mejla... założyłem kilka kont i nic... na mejle czekam już tydzień :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madek Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Spróbujcie ze skrzynka na o2.pl Ten system jest troche poryty i na niektore domeny nie wysyla w ogole mailow... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fat_edgar Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 U mnie to samo. Zarejestrowalem sie dzisiaj (mail na o2) ale juz od dobrych paru godzin mail nie przychodzi ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Ja probowalem juz na @hl2-forum.info, @o2.pl, @gmail.com. Nic nie działa... Co za debilizm... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fat_edgar Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 http://www.pifpaf.pl/forum/viewtopic.php?t=1413 zalozylem konto na yahoo i zobaczymy. W ogole to nie wiem dlaczego ale yahoo chodzi koszmarnie :| ehh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Co jest qurna nie moge sie zarejestrowac... <_< Oracle Connect Error Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fat_edgar Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 ;/ Caly czas nie dostaje maila ;/ Nawet na yahoo ;/ Nie wiem co jest grane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 A ja nie dosc ze nie moge sie zarejestrowac to jeszcze nie moge sciagnac bo co sciagam to serv pada... i nie moge sie ponownie połaczyc... <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 Udalo mi sie wreszcie zarejestrowac. Ale mam problem z treningiem. to jest ten zaraz drugi, po Marksmanie, jak jest ten tor przeszkod to jak juz biegne na czas, to co ja mam wtedy zrobic ? Biec w obie strony? bo za kazdym razem mnie cofa do poczatku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 (edytowane) No chyba naprawili tez sie zarejestrowałem, jeszcze tylko 13h i juz mi sie sciagnie gra. :D A co do treningów to sporo info masz na americasarmy.pl Edytowane 8 Lutego 2005 przez Atak#komarA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madek Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 @Rumun idz srodkiem, miedzy bialymi słupkami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 Ale macie problemy mi sie m16 3 razy zacieło i mnie 3 razy zabili :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Mam pytania: 1. Czemu kolesie na necie biegna szybciej odemnie? 2. Czemu po skończonej rundzie wywale mnie do menu? 3. Na jakich servach gracie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Ja sie zaraz potne... mam en trening MOUT. I niby robie wszytsko co mi kaza. Wrzucam flasha, wchodze strzelam do tych manekinow, a drzwi i tak sie nei chca otworzyc, tka jakbym ich wcale nie trafił... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Nie mam już do was siły poszukajcie tu http://www.americasarmy.pl/ jak nie znajdziecie to tam jest forum i wam pomogą :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madek Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 (edytowane) Rumun a moze by tak sciagnac najnowsza wersje 2.2.1? ;] Edytowane 9 Lutego 2005 przez madek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Hm... Myslalem ze jak sie sciagnie najnowsza wersje z oryginalnej stronki to juz nie cza paczy... No nic, dzisiaj mi sie juz nie chce... Zobacze jutro.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Jak sie fajnie w to gra na necie! :D Zabiłem juz 2 osoby! :D I sam siebie raz... <_< I powiedzcie mi moze z kad ludze wiedza gdzie walic przez ta mgłe? Kurde pomagajcie troche poczatkujacym! Napiszcie na jakich nickach gracie i na jakich servach... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4d4m0 Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 W AA po necie gra sie rewelacyjnie. Troszke nocek latem zarwalem... :D Dwoch rzeczy tylko nie moglem zrozumiec, przeszedlem trening snajpera, jednak podczas rozrywki snajper byl dla mnie niedostepny, a druga podczas logowania, bywalo tak ze nie moglem sie zalogowac, a jak jush sie zalogowalem to z serwera do menu mnie wyrzucalo ... Zasysam wlasnie najnowsza wersje i latke do niej. W likend zapowiada sie male lupanko.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Mój nick to DeAtH.pl gram na polskich serwach Aster itp 186 brakuje mi do 11 honoru ale na polskich sie nie liczy honor :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Ja ma nick JHS-PL i a gam na polskich servach na których jest najwiecej graczy. ŁAtwo mnie rozpozna c po nikczemnym skillu. Mam problem z przejsciem Treningu pisemnego na lekarza ma ktos może odpowiedzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madek Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 sa gdzies w tym temacie... a jak nie to google Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4d4m0 Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 (edytowane) Jest tez polska stronka tej gry ==> AA na tamtejszym forum byly odpowiedzi do testow ;) Edytowane 10 Lutego 2005 przez 4d4m0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 (edytowane) Testy medyczne: (od Galvatron) 1. A, A, A, C, C, B, A, B, D, B, A, E, A, C, C, A, A, D 2. B, B, A, B, C, D, A, C 3. B, D, B, C, B, B, B Test SF: (od .error.[cola]) 1. B, B, C, A, A, A, A, C, D, A, D, B, B, C, B Galvatron - Mogłes sam je tu napisec komus by sie napewno przydało. Edytowane 11 Lutego 2005 przez Atak#komarA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 (edytowane) Dalem je komarowi a ten publikuje i nawet nie powie że odemnie :/ Test SF to banał bez żadnych odpowiedzi go przelazłem prościzna. Edytowane 11 Lutego 2005 przez Galvatron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 Gra ktos z was w jakims klanie AA? Jesli tak to mam pyanie jak przebiegaja mecze? Na jednej mapie, dowolnej? Ile rund? I czy sa wymagane jakies specialne ustawienia servera? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloperflake Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 Gra ktos z was w jakims klanie AA? Jesli tak to mam pyanie jak przebiegaja mecze? Na jednej mapie, dowolnej? Ile rund? I czy sa wymagane jakies specialne ustawienia servera? 1271561[/snapback] Mecz rozgrywany jest zwykle 2 x po 7 rund, w obronie i ataku wygrywa ta drużyna która zdobędzie wiecej małych punktów. Liczba graczy zależnie od ligi od 2x2 do 6x6 moze byc wiecej. Mapa praktycznie każda , w praktyce 7-8 (zależy od ligii) Ustawienia serwera np tylko widok z pierwszej osoby, brak jednoczesnie admina-gracza, zakaz urzywania niektórych bugów :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 (edytowane) Co to k***a jest =[ ja ciem grac =[ Edytowane 12 Lutego 2005 przez rumun_666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madek Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 najzwyklejszy unrealowski critical error, objawia sie niestabilnym systemem/sprzetem lub niewlasciwymi sterownikami bywa jednak ze zdarza sie nawet jak wszystko jest ok, takie uroki tej gry :wink: widze ze masz ti4200 i doscy nowe detonatory... sprobuj zainstalowac cos starszego np. omegi 43.45 (www.omegacorner.com) chociaz i to nie gwarantuje ze bedzie lepiej. gra ci sie odpala? mozesz grac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 (edytowane) Sęk w tym ze nie... Zaczelo sie tak robic po wgraniu najnopwszego patcha... ;[ UPDATE: Omegi nie pomogły... Edytowane 12 Lutego 2005 przez rumun_666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...