Skocz do zawartości
sz_n_w

America's Army

Rekomendowane odpowiedzi

A rozumiem. Kurce miałem nadzieje ze nie, bo siedzenie w klasie mnie nie bawi ( joz wystarcza mi studia ). Ale jak mus to mus. To odbebnie swoje. :)

Dzięki wielkie za pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak. Zrobilem joz SF bez medka, musiałem jeszce raz skoczyć na spadochronie z C17. Wcześniej to joz zrobilem, ale jak teraz powtorzyłem to wrzystko spoko było.

Kurcze ale troche sie zawiodlem,albo to gra, albo serwery albo ja nie wiem. Na jaki serwer nie wejde, to jak gram po stronie US to i tak biegam w ruskim chełmie z kałachem :mur: . Moze to dla tego ze mam 9 honoru. :lol:

Edytowane przez OS7RY

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja zrobilem wszystkie treningi oprocz medyka i jak wchodzilem na sf serwer to mi wyskakiwalo ze nie kwalifikuje sie bo nie mam treningu , zrobilem medyka i wszystko bylo dobrze , moze cos sie zmienilo skoro mozna grac sf bez medyka , ja tak nie moglem :(

9 honoru , jak dobrze pamietam to zeby grac jako sf musisz miec conajmniej 15

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurcze, ale ja jestem głupi. Nie miałem zaliczonego całego SF tylko pierwsza cześć. I właśnie zaliczam druga, czyli ta gdzie trzeba przedostać się niezauważonym. I właśnie mam problem, bo do pierwszego punktu dochodzę. Ale potem przy tym moście, co nie zrobię to mnie zlukają. Może jest jakaś droga??

Ja próbowałem bezpośrednio przez most - nie dało rady

A potem zszedłem w prawo pod most i cały czas kierując się w prawo wyszedłem jakieś 100m za mostem. Krótko mówiąc chciałem obejść wierze przy moście z prawej flanki - ale tam mnie także zauważyli.

Pomóżcie, bo nie chce mi się ciągle grac w ruskim chełmie z kałachem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurcze, ale ja jestem głupi. Nie miałem zaliczonego całego SF tylko pierwsza cześć. I właśnie zaliczam druga, czyli ta gdzie trzeba przedostać się niezauważonym. I właśnie mam problem, bo do pierwszego punktu dochodzę. Ale potem przy tym moście, co nie zrobię to mnie zlukają. Może jest jakaś droga??

Ja próbowałem bezpośrednio przez most - nie dało rady

A potem zszedłem w prawo pod most i cały czas kierując się w prawo wyszedłem jakieś 100m za mostem. Krótko mówiąc chciałem obejść wierze przy moście z prawej flanki - ale tam mnie także zauważyli.

Pomóżcie, bo nie chce mi się ciągle grac w ruskim chełmie z kałachem.

1454414[/snapback]

Jak nie możesz tego przejsc znaczy ze sie nie nadajesz do SF. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i właśnie tacy udzie niestety zdarzają się na tym forum, potrafi tylko głupimi tekstami walnąć.

Ja pisałem to dla tego, że myślałem, że idę złą drogą albo coś. No, ale ty musiałeś powiedzieć, co wiesz, bo co można innego robić jak się tylko gra na kompie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

podpowiem ci ze musisz znalezc odpowiednie sciezki ukryte gdzies za krzakami itp , jesli tego nie zrobisz to nigdy nie przejdziesz z a do b a potem do c , bo sie nei da jedyne co musisz zrobic to odnalezc ukryte sciezki , pierwsze ci podpowiem szukaj na lewo za krzakami :P jak bedziesz widzial straznika i hummera to gdzies przed nim nie pamietam dawno to robilem , albo znajdz solucje na necie , lol

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zacytuje pewnego goscia z forum :

"Moje przejście -

Do pkt. A czólgaj się "szybszym" trybem, gdy będziesz dochodził do obozowiska skręć w lewo i do góry za skałe, będziesz za krzaczkiem smilies/wink.gif z krzaczka czołgaj się do nastepnego leżącego troche poniżej dużego drzewa. Dalej z tego krzaczka leć do góry obok drzewa, będziesz widział dość wyraźnie ścieżke wytyczoną przez autorów aż do checkpointu A smilies/smile.gif

Z checkpointu A zczołgaj się po prawej stronie "mostka" do koryta rzeki, czołgasz się w prawo... Dalej masz do wyboru - albo krótszą drogą w lewo: trzeba się przy zakręcie koryta wyczołgać z niego za skałą do drzew, zaczekać aż reflektor będzie świecił gdzie indziej i przy ścianie czołgać się dalej.

Albo dłuższą , w zdłuż koryta rzeki, mozesz sobie pobiec, i znów kierować się w strone checkpointu B.

W pewnym momencie dojdziesz do ścieżki w skałach obok strażnicy, musisz się czołgać jak najbardziej blisko skał które są po stronie oddalonej od strażnicy.

Następnie masz kolejną podobną sytuacje, tyle, ze tutaj poza wieża strażniczą masz równiesz pilnującego pacjenta obok samochodu. Ten sam manewr co wcześniej, tyle, że koniecznie jak najdalej od strażnicy i w powolnym trybie czołgania. Może też warto uważać na to gdzie świeci reflektor.

Gdy już dojdziesz do checkpointu B, to bardzo łatwo powinieneś sobie poradzić z drogą do C. Tam gdzie na początku masz reflektor świecący po skałach musisz po prostu być szybki i mieć wyczucie. Gdy reflektor będzie blisko to trzeba być w bezruchu w krzakach, a gdy daleko to szybko wydostać się z terenu który on "przeszukuje".

"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i właśnie tacy udzie niestety zdarzają się na tym forum, potrafi tylko głupimi tekstami walnąć.

Ja pisałem to dla tego, że myślałem, że idę złą drogą albo coś. No, ale ty musiałeś powiedzieć, co wiesz, bo co można innego robić jak się tylko gra na kompie.

1454871[/snapback]

Widze że jestes jednym z tych "geniuszy" którzy zawsze czekaja na gotowe, może jeszcze ktos za ciebie ma przejsc strzelnice na 36/40?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wersja 2.4 jest naprawdę nieudana...

Nie wiem dlaczego ale na jednej nowej mapie mam małe arty... :blink:

Np.:Gdy wyciągam granat to koleś ma ręke z kwadratów a gdy schowie to jest normalna... :blink: :blink: <_< :-|

Wogóle kiszka straszna... :sad: :cry: :cry: :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mnie sie nowa wersja podoba, na poczatku zmartwiło mnie koszmarne menu do którego można sie przyzwyczaić i skaczace pingi, ale to sie poprawi po wyjsciu wersji linuksowej. Płynność gry jest o wiele wieksza, realizm strzału z broni został poprawiony, mniejsze pingi, zwiekszona moc granatów(ale mniejszy zasieg) no i nowe mapki z losowymi spawnami i obiektami poprostu super. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widze że jestes jednym z tych "geniuszy" którzy zawsze czekaja na gotowe, może jeszcze ktos za ciebie ma przejsc strzelnice na 36/40?

1455152[/snapback]

No chciałem ci powiedzieć ze strzelnice to zrobiłem 39/40 wiec nie potrzebuje zeby ktoś

to za mnie zrobił a joz napewno taki koles jak ty :lol: . A o droge spytaem bo jak mowie myslalem ze coś zle robie.

A co do samaj misji to z podpowiedzi Vectra wnioskuje ze szedłem dobrze. teraz tylko troche cierpliwości i bede w domciu.

Dzieki wrzystkim za pomoc :)

Edytowane przez OS7RY

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fredziu - Sa polskie servery ale wiekszosc to lipa na Bridge'u, zainstaluj se The All Seeing Eye to bedziesz znał IP'ki. możesz grac offline ale nie ma to wiekszego sensu, chyba ze chcesz se mape pozwiedzać:

open nazwa_mapy playerlock 0mpcheat class c
Class możesz se wpisac inne.

OS7RY - Wow gratuluje, mama ci pozwala grac w takie gry?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OS7RY - Wow gratuluje, mama ci pozwala grac w takie gry?

1455948[/snapback]

Nie mama nie musi mi pozwalać, bo ja ze tak powiem żyje sam, bo może ci to zdziwi, ale są w ludzie, którzy mogą studiować i zarabiać na siebie a przy tym nie siedzieć u mamy w garnuszku. No, ale co ty możesz o tym wiedzieć przecież życie u mamusi to dla ciebie sens istnienia.

Tak, więc kończę ta kretyńską rozmowę, bo mam sporo lepszych zajęć niż wykłócanie się z jakimś ćwierćinteligentem. Więc temat uważam za skończony, nie mam zamiaru z tobą dyskutować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do ostatiego pytania to już niektualne :P Znalazłem fajną stronkę americasarmy.pl

Ale mam następny problem - gdy wchodzę na obojętnie jaki serv to mi ściąga jakiegoś punkbustera :blink: i ściąga kilka minut, nie zdąży ściągnąć, potem timeout na servie i mnie z serverka wywala? Co zrobić, żeby było dobrze? Sorka, że tak wypytuję ale od tego jest forum w końcu ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znacie może jakąś stronkę z porządnym poradnikiem (darmowym!) do multiplayera w America's Army? Szukam, szukam i co znajdę to: aby pobrać poradnik wyślij sms o treści xxx pod nr 79xx  :blink:

1456034[/snapback]

Eee po co ci jakis poradnik wchodzisz na serv i grasz. :)

OS7RY - Tak sie własnie spodziewałem ze cos takiego "genialnego" napiszesz, bardzo na temat i na poziomie... gimnazjum. :)

UPDATE:

A co do PB, to czytac nie umiesz? Tam pisze zeby odpalic pbweb.exe!

Edytowane przez Atak#komarA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Te owad daj se już spokój, to jest temat o grze, więc nie mam zamiaru dyskutować z tobą tutaj. Jak masz coś jeszcze do powiedzenia to możemy się spotkać, ale tutaj nie mam zamiaru dalej tego kontynuować.

P.S. Do wszystkich innych forumowiczów. Sorki że musieliście być świadkami tej nikczemnej wymiany zdań całkowicie nie na temat.

Edytowane przez OS7RY

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam prosbe do spolecznosci Tweaka

na stronie glownej

http://www.americasarmy.pl/

najstarszego polskiego serwisu o grze Americas Army

pojawil sie flashowy banner reklamowy gry Medal of Honor: European Assault - banner znajduje sie po lewej stronie zaraz pod bannerem gamesnetu

w zwiazku z tym wydarzeniem chcialbym wystosowac prosbe do kazdego forumowicza o klikanie w tenze banner - kazdy unikalny klik wspomaga serwis a co za tym idzie przyczynia sie do jego rozwoju i przybliza tak dlugo oczekiwany remont generalny szaty graficznej

z gory dziekuje

zapraszam tez serdecznie na nasze forum http://www.americasarmy.pl/forum/index.php

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi