Gość Pioorek Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 Moze kropka (.) przeszkadza w zalogowaniu? Watow nub. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość watow Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 hehe skromnosc to moja "najlepsiejsza" cecha :D , janek zostal w pelni zaasymilowany nie damy i nieoddamy a nawet siegniemy po wiecej :P a tej lamki powyzej nie skomentuje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=|SEAL|= Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 Mam taki problem z AA 2.5: Logowanie przebiega bez zastrzeżeń, pojawia się mój profil - wszystko cool. W treningach mam wszystkie "completed" Próbuję wejść na serwer - pojawia się: że nie ukończyłem odpowiedniego treningu (z tego co pamiętam: zabawny zwrot "proper training" - nie wiem o jaki chodzi) ......? Ma ktoś pomysła, o co biega? Myślałem, że może każdy ten nowy mout training przejść musi, ale nie pomogło. Nadal wywala mnie przy logowaniu, twierdząc że niewytrenowany jestem :blink: (a przeca 31 h na karku :mur: ) Dodam, że nick mam taki jak tu (ale to by się już chyba przy logowaniu kiełbasiło, jeśli w tym leżałby problem). Moja v. 2.5 to zpatchowana 2.4.... HELP! :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinek1991 Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 A ja mam taki problem ze nie moge przejsc kursu na medica 1 części. Może znacie odpowiedzi ? bym byl wdzieczny jak byscie napisali odrazu odpowiedzi do wszystkich testów bo jakos w necie nie moge znależć :/. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Podawałem juz odpowiedzi do testów w tym temacie wystarczy poszukać. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Czytalem gdzies, ze nastepna wersja AA (oznaczona numerkiem 3.0) ma bazowac na silniku UNREAL 3, prawda to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Czytalem gdzies, ze nastepna wersja AA (oznaczona numerkiem 3.0) ma bazowac na silniku UNREAL 3, prawda to?3.0 nie bedzie nastepna wersja, ale to prawda ze ma wyjsc AA3.0 na UE3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Ostatnio prawie wogóle nie gram w AAO, kiedyś nie było dnia żebym sobie nie zagrał. Co nowsza wersja tym gra bardziej od siebie odpycha, nie wiem czy to gra jest coraz słabsza czy to ja się starzeję? Też macie takie odczucia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość watow Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 i masz racje ze odpycha straszeni a teraz dam linki sciagac do aa/demos wlzcyc aa wpiasc demoplay [nazwa] i obczaic muhahaha nie ma to jak predator :D http://www.icpnet.pl/~amd/pawlikandopf.dem http://www.icpnet.pl/~amd/pawlikandopf1.dem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tekken666 Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 lol to widze jaka z Ciebie elita... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti666_PL Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 Ostatnio prawie wogóle nie gram w AAO, kiedyś nie było dnia żebym sobie nie zagrał. Co nowsza wersja tym gra bardziej od siebie odpycha, nie wiem czy to gra jest coraz słabsza czy to ja się starzeję? Też macie takie odczucia?Starzejesz sie ;) 2.5 jest OK :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 Starzejesz sie ;) 2.5 jest OK :) to jesteś jednym na dziesięciu który tak uważa, AA 2.5 = jeszcze więcej cziterów, bardzo wysokie wymagania sprzętowe, masa bugów, niedorzeczne rozwiązania techniczne ... najlepsza wersja AA to 1.9 licząc od 1.3 bo we wcześniejsze nie grałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 Nie przesadzaj 2.5 nie jest złe pomijajac z[ciach!]a wersje na Linuksa i wymagania sprzetowe... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti666_PL Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 to jesteś jednym na dziesięciu który tak uważa, AA 2.5 = jeszcze więcej cziterów, bardzo wysokie wymagania sprzętowe, masa bugów, niedorzeczne rozwiązania techniczne ... najlepsza wersja AA to 1.9 licząc od 1.3 bo we wcześniejsze nie grałem 1 z 10 - fajnie, hmm. Kiedy przeprowadziłeś badanie? Jaką metodą było przeprowadzone badanie? Ile osób wzięło udział w badaniu? Może zleciłeś badanie jakiemuś ośrodkowi badawczemu? Wydaje mi się, że to co Ty piszesz to tylko takie gdybanie nie poparte żadnymi faktami. Ciekawe jak policzyłeś, że jest więcej cheater`ów? Jak masz jakąś metodę na liczenie tego typu przypadłości to proszę - podziel się, sam chętnie ich policzę. Co do bardzo wysokich wymagań to się nie zgodzę. Przygodę z AA zacząłem w marcu 2004 r. Cały czas pracuję na tym samym sprzęcie a obecnie gra wcale nie chodzi gorzej, a nawet skusiłbym się na wypowiedzenie słów, że chodzi lepiej. Obecnie już nie muszę podkręcać procka, RAM-u ani instalować sterów Omegi (Radek9500 i wszystko jasne) a gra chodzi bardzo płynnie (0 przycięcia obecnie a pamiętam, że jak zaczynałem przygodę z AA to nie było tak płynnie). A druga sprawa - czy sprzęt 2500+, Radeon 9500 i 512 RAM-u to jakieś wielkie wymagania na obecne czasy, żeby gra chodziła płynniutko na 1024*768 i wszystko na High? Masa bugów - hmm, z tego co wiem, to z kolejnym patch`em poprawiane są występujące dotychczas błędy, więc logiczne byłoby stwierdzenie, że w miarę wychodzenia nowszych wersji uprzednie błędy są eliminowane, np. nie ma już więcej zaczynania gry "w biegu", bunny hopping odeszło do lamusa, itp. (poczytaj info dotyczące patch`y). Niedorzeczne rozwiązania techniczne? - nie mam zielonego pojęcia o co tutaj chodzi. Byłbym bardzo wdzięczny jakbyś znalazł chwilę czasu na wytłumaczenie co to oznacza a wówczas ktoś mógłby się ustosunkować do Twojej wypowiedzi. Nie chodzi o to, żeby ktoś zarzucał coś grze albo wychwalał pod niebiosa - ale chodzi o to, żeby to było w miarę zgodne z prawdą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krew Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 witam! otoz mam problem z owa grą. Przeszedlem treningi wszystko pieknie ładnie. Niestety problem pojawia sie gdy chce sie przylaczyc do jakiegos serva. Łaczy mnie wczodze i czekajac na autoryzacje PB gra zawiesza sie totalnie. Pomaga tylko reset. Pomocy bardzo chcialbym sobie pyknac w ta gre. :) z góry dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tek9 Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 dziwne , moze update'uj punkbuster'a , pbweb.exe powinnien byc w katalogu pb jesli nie ma wejdz na evenbalance.com , moze cos pomoze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 (edytowane) witam! otoz mam problem z owa grą. Przeszedlem treningi wszystko pieknie ładnie. Niestety problem pojawia sie gdy chce sie przylaczyc do jakiegos serva. Łaczy mnie wczodze i czekajac na autoryzacje PB gra zawiesza sie totalnie. Pomaga tylko reset. Pomocy bardzo chcialbym sobie pyknac w ta gre. :) z góry dzięki za pomoc Jaka wersja gry? Czy instalowales gre w wersji 2.5 z pliku 900MB, czy instalowałes tylko patcha v2.4 --> 2.5 ? Zrob moze update punkbustera z pliku pbweb.exe, o ktorm mowil kolega wyzej, a jak nie pomoze to ustaw wszystkie opcje grafy na LOW albo NORMAL i sprobuj ponownie. Edytowane 9 Stycznia 2006 przez Fredziu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krew Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 (edytowane) mialem instalke z fulla, pb mialem wiele razy aktualizowane ale teraz to juz nei wazne bo zaktualizowalem stery do nforca i wszystko hula. Dokladnie tak jak powiedzieli an americasarmy.pl dzieki za pomoc tak czy siak ;) Edytowane 9 Stycznia 2006 przez krew Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Speo Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 Od dzisiaj gram w tą gierke i mam problem z treningiem, otoz chyba 4 z kolei taki ze jest pomieszczenie i atrapy kolesi i mam wejsc rzucić granat i nie wiem co dalej ? strzelac do nich ? bo nic sie nie dzieje, drzwi tez dalej otworzyc sie nieda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Od dzisiaj gram w tą gierke i mam problem z treningiem, otoz chyba 4 z kolei taki ze jest pomieszczenie i atrapy kolesi i mam wejsc rzucić granat i nie wiem co dalej ? strzelac do nich ? bo nic sie nie dzieje, drzwi tez dalej otworzyc sie nieda Strzelaj do bandytow a nie strzelaj do antyterrorystow i cywili. Masz kolejne pokoje i jesli dobrze wyczyscisz mozesz isc dalej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Speo Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Strzelaj do bandytow a nie strzelaj do antyterrorystow i cywili. Masz kolejne pokoje i jesli dobrze wyczyscisz mozesz isc dalej. ale w tym pokoju pierwszym jest 3 kolesi i mam niby ich zlikwidowac a ja strzelam do nich i nic, drzwi do kolejnego pokoju niechca sie otworzyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Grałem trochę niegdyś w AA, lecz jakoś się do tej gierki nie przekonałem. Treningi mnie strasznie denerwowały, pełno bugów było, patche ściągałem ale zrezygnowałem później. Speo, ściągnij patcha, do AA, też kiedyś miałem z tym problem, strasznie się denerwowałem ale w porę przestałem w to grać, bo odbiłoby się to negatywnie na mojej psychice ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tek9 Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 (edytowane) ale w tym pokoju pierwszym jest 3 kolesi i mam niby ich zlikwidowac a ja strzelam do nich i nic, drzwi do kolejnego pokoju niechca sie otworzyc sluchaj uwaznie briefingu , jedyne co musisz zrobic to wybrac bron , poczekac az instruktow powie ze mozna wejsc , wyczyscic pokoj , wtedy instruktow powie abys przeszedl do kolejnego a potem znowu wybic wszystko i do drzwi gdzie miga te swiatelko btw , jak nie mozesz tego przejsc to daj mi namiary na swoje konto to ci to przejde Edytowane 15 Stycznia 2006 przez tek9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 (edytowane) Grałem trochę niegdyś w AA, lecz jakoś się do tej gierki nie przekonałem. Treningi mnie strasznie denerwowały, pełno bugów było, patche ściągałem ale zrezygnowałem później. Speo, ściągnij patcha, do AA, też kiedyś miałem z tym problem, strasznie się denerwowałem ale w porę przestałem w to grać, bo odbiłoby się to negatywnie na mojej psychice ;) Ja bym to nazwal inaczej - gra była dla ciebie za trudna? :lol: btw , jak nie mozesz tego przejsc to daj mi namiary na swoje konto to ci to przejdeNo tylko pogratulować, a potem na servie stada ludzi-botów co nie wiedza cos sie dzieje bo ktos im przechodził trening. :? Edytowane 15 Stycznia 2006 przez Atak#komarA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tek9 Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 (edytowane) No tylko pogratulować, a potem na servie stada ludzi-botów co nie wiedza cos sie dzieje bo ktos im przechodził trening. :? i tak jest ich od groma , jeden wiecej nie zaszkodzi :) ja pisalem tylko o mount'cie a reszte niech sobie gosc przechodzi :P Edytowane 15 Stycznia 2006 przez tek9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 To ciekawe co będzie z SFką ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 niech to szlak.. przesiedzialem pol nocy kombinujac w treningu w skokach ze spadochronem i ni cholery nie moge tego przejsc... tak samo Control Bleeding .. no lol poprsotu nie wiem jakie tu beda odpowiedzi o_O powoli mnie krew zalewa... czuje ze jednak wroce do csa w ktorego gram 7 lat ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tek9 Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 niech to szlak.. przesiedzialem pol nocy kombinujac w treningu w skokach ze spadochronem i ni cholery nie moge tego przejsc... tak samo Control Bleeding .. no lol poprsotu nie wiem jakie tu beda odpowiedzi o_O powoli mnie krew zalewa... czuje ze jednak wroce do csa w ktorego gram 7 lat ;) tu masz odpowiedzi , uruchom gre w oknie i dalej wiesz co robic :) , a skok jest naprawde denerwujacy musisz probowac az sie uda , jesli nie to daj znac to ci to przejde bo to jest sek roboty , tyle ze pozniej na mapach airborne bedziesz ladowal jak niemieckie bomby :D first medic test 1)a 2)a 3)a 4)c 5)c 6)b 7)a 8)b 9)d 10)b 11)a 12)e 13)a 14)c 15)c 16)a 17)a 18)d second medic test 1b 2b 3a 4b 5c 6d 7a 8c third medic test 1b 2d 3b 4c 5b 6b 7b Special Forces Test Answers 1)A 2)B 3)C 4)A 5)A 6)A 7)A 8)C 9)D 10)A 11)D 12)B 13)B 14)C 15)B Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 Bezpośrednio przed lądowaniem musisz skręcić o 90 stopni w któryś bok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 dobra :D jakos se poradzilem :P jeszcze zostal ostatni trening :P ten juz na samym koncu co sie trzeba skradac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...