Gość tek9 Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 ten trening jest najprostszy , jedyne co musisz zrobic to znalezc ukryte przejscia inaczej zawsze cie wykryja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 hmmm a gdzie sa te ukryte przejscia?:P bo cos nie moge do pkt B dojsc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tek9 Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 hmmm a gdzie sa te ukryte przejscia?:P bo cos nie moge do pkt B dojsc :) te przejscia sa : » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « gdzies ukryte :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « To wiele wyjasnia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 (edytowane) Ja bym to nazwal inaczej - gra była dla ciebie za trudna? :lol:Nie była za trudna, ale denerwowały mnie te głupie treningi, skok ze spadochronem przeszedłem za 2 razem, więc mi tu nie filozofuj i nie pleć takich bzdur B) . Testy medyka też zaliczyłem, później już mnie ta kupa znudziła. Edytowane 19 Stycznia 2006 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tek9 Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 (edytowane) to dobrze :D , jedno ci podpowiem , z a do b jest ukryte za krzakiem , na lewo , jak widzisz goscia ktory stoi blisko humvee , a reszte sam musisz znalezc , jak kazdy kto gral w aa i sie meczyl z misja sf e&e :P Nie była za trudna, ale denerwowały mnie te głupie treningi, skok ze spadochronem przeszedłem za 2 razem, więc mi tu nie filozofuj i nie pleć takich bzdur B) . Testy medyka też zaliczyłem, później już mnie ta kupa znudziła. trening sie przechodzi tylko raz wiec nie wiem o co cala ta dyskusja Edytowane 19 Stycznia 2006 przez tek9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 mam pytanie.. jak tu wlaczyc tryb single? znaczy sie .. pusta mapa po ktorej sobie sam biegam... w konsoli sie jakos to wlaczalo jednak nie pameitam jak :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 W konsoli: open nazwamapy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 open nazwa mapy playerlock 0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milan1899 Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 sorry za OT ale jestem ślepy. Wchodze na stronke AA i nie moge znalezc linka do zassania. Z gory dzieki za odp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tank_26 Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Witam Kiedyś gdzieś (już nie pamiętam) przeczytałem że mają być grywalne różne pojazdy. Czy to prawda?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloperflake Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 (edytowane) http://www.americasarmy.com/downloads/ Tak była mowa o pojazdach - ale narazie ich niema i niewiadomo czy beda (wyjatek na jednej z map mozesz wsiac do wozu pancernego i strzelac z niego) Edytowane 8 Lutego 2006 przez Cloperflake Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milan1899 Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 http://www.americasarmy.com/downloads/ no i wlasnie nie wiem gdzie teraz sciagnac..... jestem na stronce z full version. Co teraz? z ktorego linka najaszybciej zasysa, z ktorym nie ma problemow i jest pewny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tank_26 Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 (edytowane) Fajnie by było pojeździć czołgiem lub polatać :lol2: Totalna bitwa.......hehehe A nie tylko budynki i lasy i pustkowia :) Edytowane 8 Lutego 2006 przez Tank_26 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti666_PL Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 (edytowane) W każdej chwili może się pojawić wersja 2.6.0 A najbardziej czekam na nową mapkę z VIP-em. HOOAH :wink: Edytowane 9 Lutego 2006 przez Yeti666_PL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Wersja 2.6 pojawiła się już oficjalnie. Można ściągnąć pełną wersję 2.6 (900MB) albo patch 2.5 --> 2.6 (43MB). LINK: America's Army: Special Forces (Link-Up) v2.6 Nic tylko ściągać panowie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Ściągam z trackera z prędkością 36,8 KB/s :mellow: Mam już 2% ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasqn Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 pierwsze wrazenia ?? poza tym, ze jest w pip serwerow ustawionych na 2 nowych mapach i brak linuxowej wersji :angry: ... pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Ja myślę, że ogólnie jest lepiej. Oceniam całokształt nowej wersji, wiadomo, że są bugi. Zawsze były i będą, ale ogólnie wersja 2.6 zrobiła na mnie o wiele bardziej pozytywne wrażenie niż 2.5. Co do nowych mapek to lepszy wydaje mi się Dusk. Lubię szybkie, dynamiczne rozgrywki, a dotychczasową ulubioną moją mapą był Urban Assault. Dusk jest podobny trochę to Urbana. Border to typowa mapa terenowa, gratka dla kamperów :lol: Raz po raz nie zaszkodzi pograć tam ale ogólnie nie przypadła mi ta mapka do gustu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Denerwuje mnie tylko, że trzeba dłuugo czekać żeby pokazały się osoby grające na danym serwerze (chodzi o tą nową wyszukiwarke). Czasami jak jest 15/16 osób na przykład to też nie chce wpuszczać. Czy to ma coś wspólnego z rezerwowaniem miejsca dla admina tak jak to miało miejsce w CS 1,5? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 (edytowane) Jeszcze nie miałem tak, że nie chciało mnie wpuścić, gdy było 1 miejsce wolne, to się zdarza tylko w tej nowej wyszukiwarce? Edytowane 12 Lutego 2006 przez Fredziu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 No ja mam takie problemy od wyjścia 2.6. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasqn Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Co do wyszukiwarki serwerow to korzystam z GameSpy i dziala git. Co do rezerwowania miejsca dla admina to troszeczke by to nie mialo sensu przeciez mozna wejsc na "superadmina" nawet gdy jest pelny serwer. Trudno mi jednak powiedziec jak jest naprawde bo caly czas czekamy (ja i moj klan) na wersje "pingwinkowa". Co do nowych map. Fajne zarowno jedna i druga. Dusk - szybka, czasami mozna powiedziec bardzo szybka, ogolnie mapa do chapania pkt. duzo uliczek, przejsc, kombinacji, i czasami kampowania. Border - duza, rasciach!acy def (choc jak dostanie kilka razy w dupe to sie kampuja po budyneczkach), klimat ala talibowy. Przydalaby sie mapa cos ala gesta dzungla + male podziemia... pozdrawiam serdecznie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasqn Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 (edytowane) open nazwa mapy playerlock 0 i do tego w konsoli mpcheat class ? za ? nazwa broni np. s, s24, r, ar, rpg... itp. ps. lekko nie w czasie ale moze sie przyda ;) Edytowane 14 Lutego 2006 przez piasqn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooguruto Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 (edytowane) Hmm ostatni raz gralem chya w wersje 1.6 - nie pamietam. Gierka zawsze mi sie podobala, ale mialem problemy z laczem sprzetem itd niewazne. Wazne za to jest ze od wczoraj nie gram w nic innego :P. Mialem troche problemow dotyczacych pingow. Wszyscy na servie mieli ping 17 kiedy ja biegalem z 200. Okaazalo sie ze ping stopniowo im dluzej jestem an servie opada (do np. 60) a scoreboard zaniza pingi, wiec odetchnalem. Jezeli chodzi jesazcze o jakies poczatkowe klopoty, to widze ze graficzka od ostatniego razu sie poprawila, ale bez pzresady - teraz AA mi chodzi gorzej niz BF2 ^^. Moze pogrzebie troche w sterach (btw. gra ktos na R9800Pro?) A teraz przyjemniejsze rzeczy od 'nooba' :). Od razu zauwazylem nowa mapke z VIPEM (chociaz nie wiedzialem jeszcze wtedy ze jest nowa w ver 2.6). Super pomysl, daje troche do myslenia i zmusza do skoordynowania dzialan nie tylko miedzy zolniezami us. ale glownie z VIPem Mam nadzieje ze to zauroczenie AA nie zniknie po 2 dniach gry. Chcialem sie tez spytac czy przygarnie mnie ktos na jakiegos TSa. Zawsze to lepiej sie z kims zgadac i powystrzelac troche pociskow. Juz nie mowie o jakism klanie, ale jezeli macie mozliwosc zorganizowania jakiegos sparingu, czy cos w tym stylu to chetnie zasmakuje jak wyklada a'la klanowka AA :) moj nick w grze jak cos to yooguruto PS. Moge jakos zmienic nicka w grze, czy to na stale jest login z aa.com ? Edytowane 14 Lutego 2006 przez alcen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Nicka w grze można zmienić tylko przez zmiane loginu na americasarmy.com. Co do TS'a to zawsze możesz wbić się na jakiegoś publica i się dołączyć do kogoś (np. ts.riz.pl | hasło grom7). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Ja czekam na wersje 3.0 z nowym silnikiem unreala. :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooguruto Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 yh mam dziwny problem. Gram np. na pingu ~60ms (nie jest to zalezne od servera) po prostu ping 60 czasem 50 i zauwazam opoznienia w wylatujacch kula a'la ping >200ms Zrewszta zerknijcie sami: http://osi.bmj.net.pl/~yooguruto/sss.avi Czy to wina samej gry czy cos z moim laczem? Ping pokazywany pod F11 stable 60-65ms Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Te początkowe strzały są ok tylko te na końcu troche zwolniły. Ale ogólnie nie ma się czym przejmować ;) W konsoli wpisz: netspeed 10000 I od czasu do czasu podczas gry wpisz: flush Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooguruto Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 wlasnie typi pierwszymi bylem zaskoczony, zazwyczj jest tak jak pod koniec filmiku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...