Gość Ludwiczek Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 Strzelasz tylko w czołgi namierza się przez 5 sekund trzymając na czołgu co jest trudne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 Strzelasz tylko w czołgi namierza się przez 5 sekund trzymając na czołgu co jest trudne.aha - kurcze a ja celowałem w tarczę z "zielonym człowieczkiem" - dzięki ------- Znowu coś nie tak - w co mam właściwie strzelać? Może jeszcze w coś innego ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 A to nie ten trening :razz: Tutaj w jakiś bunkier podajże z resztą dowódca mówi w co masz strzelać ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 A to nie ten trening :razz: Tutaj w jakiś bunkier podajże z resztą dowódca mówi w co masz strzelać ;]No właśnie - widzisz na tym zdjęciu bunkier bo nie wiem które to :-| ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 No właśnie - widzisz na tym zdjęciu bunkier bo nie wiem które to :-| ? Chyba to pierwsza strzałka od prawej. A napisów nie masz włączonych? Dowódca mówi w co masz strzelać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 Chyba to pierwsza strzałka od prawej. A napisów nie masz włączonych? Dowódca mówi w co masz strzelać.Jedynka to jest niby ten czołg ( pierwsza rakietnica ) A ten zielony sześcian to chyba niby ten bunkier ( ? ) tak czy inaczej w coś tam trafiłem i zdałem <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość athlonduo Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 (edytowane) Jedynka to jest niby ten czołg ( pierwsza rakietnica ) A ten zielony sześcian to chyba niby ten bunkier ( ? ) tak czy inaczej w coś tam trafiłem i zdałem <_< wie ktos kiedy wyjdzie nowe AA na tym Unreal Engine 3.0 co zakupila US Army Edytowane 3 Grudnia 2006 przez athlonduo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 (edytowane) MAm problem z Americas, po zaznaczeniu w grze " coś tam coś tam punkbuster " wyskakuje mi Nie pomaga uruchomienie PBsetup , uaktualnienie pb, dodanie do listy AmericasArmy i uaktualnienie pb w Americasarmy :( ps. teraz to wyskakuje jak tylko włączam grę Edytowane 18 Grudnia 2006 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezbronnyPL Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Może wklej ostatnią frazę w google i zobacz -zawsze coś . Bardzo dawno nie grałem w AA-ale ilekroć mam ochotę ,to czytam o problemach i mi przechodzi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloperflake Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Najzwyklejszy critical error , google nic nie pomoze. WYŁACZ wszystkie niepotrzebne programy dzialajace w tle , to jeden z nich na 100% ci powoduje ów komunikat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProtectorPL Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 www.evenbalance.com stamtąd możesz manualnie pobrać pliki do pb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 AA 2.7 to 2.8 PATCH 270MB http://amerikas-army.planet-multiplayer.de...a=1&categ=2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProtectorPL Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 Full install 2.8 2.50GB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 (edytowane) Jakieś zmiany w nowej wersji czy tylko dodali nowe bugi ? :wink: Edytowane 21 Grudnia 2006 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloperflake Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 Wrecz przeciwnie porawili stare, gra lepiej działa , uruchamia sie szybciej - ogolnie same plusy. Nie ma nowych map , dodano za to edytor. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brolly666 Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Mam neo 1mb gram w aa i mam ping kolo 200 dalczego?? jak moge go zmniejszyc?? nie mam zadnych problemow z laczem wszystko chodzi idealnie pomocy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Kurcze witam serdecznie nie wiedziałem, ze w Grach jest temat o AA. To jedyna gra w jaką ostatnio pogrywam (CS niech się zchowa) Moze dałoby się jakiś serverek 24/7 postawić dla naszego forum ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hihot Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 (edytowane) jak na moj gust mogli by wrocic do wersji 2.0 przynjamniej byla dobra i pro skilowa a deewolucja z kazdym patchem... chociaz moze z tym 2.8 zacznie ewoluowac aczkolwkie trzeba bylo miec talent zeby ta gre tak spier**** juz nie mowiac o bledach wynikajacych z samego silnika unreal(fu*ked up)engine i jego anti portalach i innych super syfowych technologiach... Edytowane 1 Lutego 2007 przez hihot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 Mam neo 1mb gram w aa i mam ping kolo 200 dalczego?? jak moge go zmniejszyc?? nie mam zadnych problemow z laczem wszystko chodzi idealnie pomocy!Podziel swój przez 4 to wyjdzie ci prawdziwy ping. Ja natomiast mam nadzieje że AA na UT3.0 (czyli AA 3.0 :lol2: ) wyjdzie jak najpóźniej gdyż sporo wzrosną wymagania a chyba nikt nie gra w MP dla podziwiania widoczków :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hihot Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 (edytowane) mati masz jakies super teorie ping w stat net czyli pod F6 to realny ping, twoj ping w tablece to realny ping, ping przeciwnkiow z tableki mnozymy przez 4!!!!! a swoja droga to do tego ping to tak mozna dodoac smialo ze 30-50 bo w cs z tym samym pingime co w aa gra sie o niebo lepiej... ja mam nadziej ze zapomna o nowych wersjach i wrzuca stara dobra 1.9 albo 2.0 bo co nowsz to gorsza :/ ciekawe czy te przyglupy z epic wkoncu nauczyly sie pisac silniki i ten u 3.0 bedzie w koncu nadawal sie do czegos wiecej niz podtarcia... Edytowane 11 Marca 2007 przez hihot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 mati masz jakies super teorie ping w stat net czyli pod F6 to realny ping, twoj ping w tablece to realny ping, ping przeciwnkiow z tableki mnozymy przez 4!!!!! a swoja droga to do tego ping to tak mozna dodoac smialo ze 30-50 bo w cs z tym samym pingime co w aa gra sie o niebo lepiej... ja mam nadziej ze zapomna o nowych wersjach i wrzuca stara dobra 1.9 albo 2.0 bo co nowsz to gorsza :/ ciekawe czy te przyglupy z epic wkoncu nauczyly sie pisac silniki i ten u 3.0 bedzie w koncu nadawal sie do czegos wiecej niz podtarcia... hmm nie wiem wszyscy powtarzali mi żeby dzielić swój ping przez 4 a ten ping co widzimy innych graczy to jest prawdziwy (tak słyszałemi na polskich serwerkiach : AA.PL itp).Nie chce się kłócić bo długo w AA nie gram ale troche dziwne zeby wszyscy mieli pingi ok 200 (50*4) niezależnie od ilości graczy . Może jakiś pr0 się odezwie i pomoże ?? <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 F6 i masz poprawny ping a jak masz wątpliwości to wchodź na europejskie serwery albo strzel sobie w ziemię na początku runy to zobaczysz czy masz laga i nie da się grać ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keel Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 Mam problem z AA 2.8.1 gram kilka minut a czasem kilka godzin po prostu losowo w czasie zwalnia mi do 20fps i muszę poczekać sobie aż się odwiesi. Zdarza się też że umiera na dobre. Takie efekty mam tylko w Americas Army w innych grach moge grac dniami i nocami i się nic nie dzieje. Nie otrzymuje żadnego konumikatu po prostu albo slow down albo zwis i restart potrzebny. Ma ktoś jakieś sugestie. (sterowniki już zmieniałem ;]) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hihot Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 uruchom->services.msc-> wylacz procesy punbustera->ciesz sie gra albo lepiej ja wywal i sciagnij aa 2.0 postaw serwer a my sie podlaczymy szczesliwi ze gra jest w wersji nie skopanej do cna :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 odkopuję bo muszę: wie ktoś gdzie kupić w Polsce DeWeDe z AAOP's ? Kurcze 3GB na łącze 760 kbps to trochę ułańska fantazja jest jak dzisiaj zacznę ściągać to pogram za jakieś 20 lat :( Pomóżcie jak wiecie co i jak :) Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 Przeca sprzedaż jest wbrew licencji a Devy nie wypuściły wersji dvd-rom (afaik). Na takim łączu to 2 dni max. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość markee Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 odkopuję bo muszę: wie ktoś gdzie kupić w Polsce DeWeDe z AAOP's ? Kurcze 3GB na łącze 760 kbps to trochę ułańska fantazja jest jak dzisiaj zacznę ściągać to pogram za jakieś 20 lat :( Pomóżcie jak wiecie co i jak :) Pozdrawiam. Ściągniesz to w mniej niż 24 godziny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 A może inaczej.... bo u mnie transfer jak to na WiFi szaleje.... Ktoś Kto posiada tę wersję jest mi w stanie wypalić i wysłać za pobraniem ? Ja zapłacę koszta nie ma sprawy więc tylko kwestia czasu tego kogoś .... da się zrobić ? Ja chcę na Chicken's Farm .... znowu!!!!!! btw. zrywa mi połączenia nawet w firmie gdzie mam 4mbit DSL :( nie da rady zassać w TPSA takich plików :( Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mortex Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 1. Zainstaluj jakiegoś dobrego klienta FTP, np "FileZilla". 2. Wchodzisz na to FTP: ftp.vectranet.pl 3. AA jest dokładnie tu: /pub/gry/americas_army/windows/ 4. Naprawdę bardzo szybko się stąd ściąga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 A może inaczej.... bo u mnie transfer jak to na WiFi szaleje.... Ktoś Kto posiada tę wersję jest mi w stanie wypalić i wysłać za pobraniem ? Ja zapłacę koszta nie ma sprawy więc tylko kwestia czasu tego kogoś .... da się zrobić ? Ja chcę na Chicken's Farm .... znowu!!!!!! btw. zrywa mi połączenia nawet w firmie gdzie mam 4mbit DSL :( nie da rady zassać w TPSA takich plików :( Pozdrawiam. A co Ty pobierasz z jednego mirrora i IE, gdzie przerwane polaczenie = pobieranie od nowa ? :blink: Btw ja czekam na aa 3.0, silnik juz do dyspozycji niech szybko ogarniaja. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...