Kwiecień Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zna ktoś odpowiedzi do drugiego testu medycznego ?? Wszystko inne przeszedłem ale tego nie mogę za chiny :/ HELP !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zna ktoś odpowiedzi do drugiego testu medycznego ?? Wszystko inne przeszedłem ale tego nie mogę za chiny :/ HELP !!TEST II 1A 2B 3A 4B 5B 6D 7A 8C nie sa to 100% odpowiedzi ale ja takie mialem i zdalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas_t2 Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 ja jak klikalem odpowiedzi na "chybił trafił" miałem caly czas 50% dlaczego tak jest?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cynkiel Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 America's Army ver. 2.1 ERROR :evil: Czy potrafi mi to ktoś wytłumaczyć :?: O co im chodzi :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordRene_PL Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Chodzi ci o powod kickniecia?? Kicka cie za stara wersje punkbustera, na serwerze jes nowsza i nie moze sie uaktualnic ta na twoim dysku. Czasem tak jakos sie dzieje. Wejdz na strone punkbustera i sciagnij albo program pbweb stad do automatycznej aktualizacji, albo to i to zapisz w folderze PB w pliku z gra. Musisz uzywajac tej drugiej metody(wg mnie skuteczniejszej) zapisac obydwa PLIKI to wazne! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Chodzi ci o powod kickniecia?? Kicka cie za stara wersje punkbustera, na serwerze jes nowsza i nie moze sie uaktualnic ta na twoim dysku. Czasem tak jakos sie dzieje. Wejdz na strone punkbustera i sciagnij albo program pbweb stad do automatycznej aktualizacji, albo to i to zapisz w folderze PB w pliku z gra. Musisz uzywajac tej drugiej metody(wg mnie skuteczniejszej) zapisac obydwa PLIKI to wazne! zgadza sie........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Dziś postanowiłem wrócić do treningu... Pamiętacie może odpowiedzi do testów na medica i SF :?: :mrgreen: Po pierwszym starciu z tymi testami miałem medic- 44% i Special Forces 33% POMOCY bo skonam przed monitorem :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elbios Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Dziś postanowiłem wrócić do treningu... Pamiętacie może odpowiedzi do testów na medica i SF :?: :mrgreen: Po pierwszym starciu z tymi testami miałem medic- 44% i Special Forces 33% POMOCY bo skonam przed monitorem :cry: poszukaj sobie w necie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 mam gdzies... jezeli ci mocno zalezy to na priva... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 Znalazłem w necie :wink: Trudno było ale sie znalazło... Teraz męcze sie z tą skradanką w SF :? Coś nie za bardzo mi idzie... Zdobyłem obiekt A ale z B nie idzie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 hmm... co moge dodac... nie chce mi sie za bardzo opisywac po kolei jak sie idzie bo mi to zajelo chyba z godzine...zanim przeszedlem... ale zobacz na http://www.americasarmy.pl tam moze na forum cos bedzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 Jaro przejscie jest proste jak dobrze pamietam trzymaj sie przede wszystkim strony lewej i uwazaj na to ze op4ry nie tylko widza ale i slysza wiec przelacz sie w najwolniejsze chodzenie a gdy zaczynaja cos mowic poprostu sie nie ruszaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 to ja chyba z b do c szedlem prawa strona... za mostkiem na prawo i sie czołgałem do kamieni.. chyba tak to jakos bylo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 Ja sie podaje :( Nie wiem jak dojść do tego punktu B :? Obchodze go chyba dokoła no i zawsze ktoś mnie zauważy w krzakach mimo że siedze jak mysz kościelna... POMOCY :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 moglby mi ktos na priva poslac odpowiedzi do testow medycznych ? Bo szukam po necie i znalesc nie moge :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LiSoQuan Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 Postaraj sie i sam zalicz, nie jest trudne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 Elo chciałem sie zapytać czy fajnie sie gra w misje SF ponieważ sie zastanawiam czy sobie nie ściągnąć przestałem grać i chce sie zapytać czy sie fajnie gra bo w normalnych misjach to większość rund to taka kampowata czasami była a mi chodzi o dynamizm więc czy mi sie opłaca ściągnąć:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adar Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 no jasne :D jest to najlepsze fpp na multi (wedlug mnie) CS czy Q3 czy UT mogą AA naskoczyć :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 (edytowane) zgadzam sie AA może naskoczyć Ghost Reconowi :P narazie w niego pogram bo ściągać mi sie nie chce. \\Edit Właśnie zasysam. Pogram w SF tylko trening musze zrobić bo przedtem nie robiłem (za słaba karta) i teraz to test łatwy ale gorzej z tym przekradaniem sie. I znowu będe dowodził :D A czy na wszystkich serwerach SF jest włączona modyfikacja m4 ? czy wszędzie będe miał mojego ? czy jakiś default ? \\Edit Fajnie jak zainstalowałem i zalogowałem sie na moje konto to nie mam żadnego treningu wykonanego a jak sie loguje na stronie to są i chciałbym meda i SF ale nie moge :/ POMOCY!. Edytowane 19 Stycznia 2005 przez Galvatron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloperflake Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 zgadzam sie AA może naskoczyć Ghost Reconowi :P narazie w niego pogram bo ściągać mi sie nie chce. \\Edit Właśnie zasysam. Pogram w SF tylko trening musze zrobić bo przedtem nie robiłem (za słaba karta) i teraz to test łatwy ale gorzej z tym przekradaniem sie. I znowu będe dowodził :D A czy na wszystkich serwerach SF jest włączona modyfikacja m4 ? czy wszędzie będe miał mojego ? czy jakiś default ? \\Edit Fajnie jak zainstalowałem i zalogowałem sie na moje konto to nie mam żadnego treningu wykonanego a jak sie loguje na stronie to są i chciałbym meda i SF ale nie moge :/ POMOCY!. 1224058[/snapback] Modyfikacja broni : tak bedzie twoja bron , wyjatkiem jest Sandstorm nie bedziesz miał tam podwieszonego granatnika Treningi : musisz przejsc jakis trening zapisac go server i po tym z powrotem masz wszystkie uwaga na strzelnicy : jesli ustrzelałes mniej niz 36 a miałes trening snajperski i zapiszesz wynik stracisz ta bron najlepiej w konsoli otworzyc mape Jump_Tower "open Jump_Tower" wykonac skok i zapisac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 Thx już wszystko wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nierealny_52 Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 Witam wszystkim mam problem, zainstalowałem gre, zarejestrowałem konto ale nie wiem co mam dalej robiś zeby pograc w te gre. nie mam hasła i nie wiem jak je dostac, co gdzie wpisac :oops: wszystko zrobiłem zgodnie z instrukcja ale możliwe ze cos gdzies spiepszyłem choc to raczej odpada. prose o szybka pomoc z góry dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Witam wszystkim mam problem, zainstalowałem gre, zarejestrowałem konto ale nie wiem co mam dalej robiś zeby pograc w te gre. nie mam hasła i nie wiem jak je dostac, co gdzie wpisac :oops: wszystko zrobiłem zgodnie z instrukcja ale możliwe ze cos gdzies spiepszyłem choc to raczej odpada. prose o szybka pomoc z góry dzieki 1230053[/snapback] hehe mam ten sam problem skąd <span style="color:red;">ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span></span> hasło do konta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 (edytowane) Mail bodajże a potem na stronie zmieniasz sobie na swoje. :> Treść maila: REGISTER YOUR ACCOUNT Below is your account information for America's Army. You have been issued a temporary password. Please return to http://login.americasarmy.com/ and update your account by logging in with the password below and choosing "Change Password". Username: ------->twój login Password:-------->Twoje haslo. Zalogujecie sie i potem zmieniacie na swoje. Powodzenia. Edytowane 31 Stycznia 2005 przez Galvatron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=KOSIARZ=- Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 Jeszcze ja gram AA :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Cant make connection, kedy sie chce zarejestrowac... Osochosi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madek Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 dzisiaj jest awaria systemu autoryzujacego mozna to sprawdzic tutaj: http://www.americasarmy.com/support/status.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubas51 Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 podajcie drodzy koledzy odp. na test 1 prosze :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 ja tam nie znam i nie kończyłem go :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liechmaster Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 a mnie szlag trafia.. bo chyba nie mogę się zarejestrować :] niby jestem już w 3 kroku , gdzie się wpisuję kod z obrazka... ale te obrazki... nie wiem co za inteligent je wymyślał bo 9 na 10 nie mogę rozczytać :] . czy po poprawnym wpisaniu coś wysokczy? bo wpisuję to co myślę że jest na obrazku.. i powracam do strony głównej autoryzacji ( tam gdzie się wybiera.. register / maintain / forgot) bez żadnej informacji czy dobrze wpisałem czy źle. czy te super kody są case sensitive? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...