radzio_ Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 co do trackera to "dawno, dawno temu..." teraz juz nie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 a szkoda bo sie przydaje...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Nie zapominajcie tez o [GROM]_com.bat - tez sie tu wypowiadal :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 No wlasnie :) czyli ja! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordRene_PL Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 LordRene_PL mapy?? wlasciwie wszystkie, no prawie bo bez bridga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Ja zaczalem dopiero uzywac ale chyba przestane bo az przeraza mnie ile ROE zdobywam. ;) Wszystko dzieki Pipe i jest to chyba jedyna runda na ktorej niestworzone rzeczy sie dzieja. :evil: Patrzylem na swoim serwie co jest nie tak na tej rundzie i: -granaty zabijaja nawet na duze odleglosci (nie wiem dlaczego) -203 nie zawsze wybucha jak sie strzela w tunelach. Czasami nawet na odleglosci 5m sie uzbraja i zabija rowniez ciebie. Ktos mi wyjasni na czym polega strzelanie przez nieotwarty wentyl?? Widzialem juz nieraz takie akcje ale ile razy probuje cos takiego wykonac to sie nie udaje. P.S. Ostatnio gralem na Pipe z kims z Grom'u i 2 razy go zabilem i sie chyba obrazil bo se poszedl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Ja zaczalem dopiero uzywac ale chyba przestane bo az przeraza mnie ile ROE zdobywam. ;) Wszystko dzieki Pipe i jest to chyba jedyna runda na ktorej niestworzone rzeczy sie dzieja. :evil: Patrzylem na swoim serwie co jest nie tak na tej rundzie i: -granaty zabijaja nawet na duze odleglosci (nie wiem dlaczego) -203 nie zawsze wybucha jak sie strzela w tunelach. Czasami nawet na odleglosci 5m sie uzbraja i zabija rowniez ciebie. to sie nazywa zlosliwosc zeczy martwych ;) Ktos mi wyjasni na czym polega strzelanie przez nieotwarty wentyl?? Widzialem juz nieraz takie akcje ale ile razy probuje cos takiego wykonac to sie nie udaje. musisz strzelac pomiedzy "tymi listwami" (zapomnialem jak to sie fachowo nazywa :P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Ja dzis zagralem sobie po 2 miesiecznej przerwie na Multimedi echhh gdyby miec tak czas na granie :twisted: SIERPC-PL http://aaotracker.4players.de/usertracker.php Tracked since:15.04.2003 (411 days) no ale jeszcze pewien czas bez tracka :wink: EDIT ech tam radzio_ czepiasz sie szczegolow jak ktos bedzie chcial to mnie na tracku znajdzie :wink: i tak niestety juz nie gram :cry: :cry: :cry: :cry: A gra jest najlepsza gra w calym wszechsiwecie :wink: :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 ... http://aaotracker.4players.de/usertracker.php ... jak juz to http://aaotracker.4players.de/usertracker....hp?userid=10972 ;) zlego linka podales :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 -203 nie zawsze wybucha jak sie strzela w tunelach. Czasami nawet na odleglosci 5m sie uzbraja i zabija rowniez ciebie.wybuch 203 jest uzalezniony od kata uderzenia pocisku Ktos mi wyjasni na czym polega strzelanie przez nieotwarty wentyl??jest to wykorzystywanie buga mapy a gracze uzywajacy tego nie sa uwazani za uczciwych a czasami nawet porownywani do cziterow - nie warto sobie nim zawracac glowy w nastepnym paczu zostanie to wyeliminowane w grze jestem [Majestic]Gargamel :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Ktos mi wyjasni na czym polega strzelanie przez nieotwarty wentyl??jest to wykorzystywanie buga mapy a gracze uzywajacy tego nie sa uwazani za uczciwych a czasami nawet porownywani do cziterow - nie warto sobie nim zawracac glowy w nastepnym paczu zostanie to wyeliminowane 8O uwazasz, ze strzelanie przez nieotwarta kratke wentylacyjna to bug :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 radzio uwiez mi na slowo ze niechcial bys strzelac naprawde z broni przez zamknieta kratke wentylacyjna z odleglosci nie wiekszej niz 1m. czyli mozna to potraktowac jako bug poniewaz jest to gra symulujaca prawdziwe dzialanie broni itd. a co za tym idzie zdrowie zlonierza ktore znacznie by ucierpialo po wystrzeleniu paru pocikow w taki obiekt jakim jest metalowa kratka z tak bliskiej odleglosci nie piszac tu juz o strzelaniu pod katem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 uwazasz, ze strzelanie przez nieotwarta kratke wentylacyjna to bug :?:chodzilo mi o strzelanie z 203 przez zamknietego venta co niektorzy praktykuja :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 radzio uwiez mi na slowo ze niechcial bys strzelac naprawde z broni przez zamknieta kratke wentylacyjna z odleglosci nie wiekszej niz 1m. czyli mozna to potraktowac jako bug poniewaz jest to gra symulujaca prawdziwe dzialanie broni itd. a co za tym idzie zdrowie zlonierza ktore znacznie by ucierpialo po wystrzeleniu paru pocikow w taki obiekt jakim jest metalowa kratka z tak bliskiej odleglosci nie piszac tu juz o strzelaniu pod katem. niech Wam bedzie. w takim razie co 2 dzien jestem nieuczciwym graczem/cziterem, wiec nie zawracajcie sobie mna glowy ;) uwazasz, ze strzelanie przez nieotwarta kratke wentylacyjna to bug :?: chodzilo mi o strzelanie z 203 przez zamknietego venta co niektorzy praktykuja :oops:dzizus 8O takich cudow to jeszcze nie widzialem 8O btw. dzial aao na stronce masz ciut nieaktualny ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 a wiec tak jak ktos powiedzial zeby strzelac przez kratke trzeba byc blisko jej i celowac najlepiej z zoomem miedzy jej szczebelkami - to prawda nie jest to bardzo realistyczne ale wsrod graczy jak najbardziej akceptowane i nie ma w tym nic nagannego :) zupelnie inaczej ma sie sprawa z strzelaniem z 203 sam nie potrafie tego robic ale wiem ze sa tacy co to wykorzystuja psujac zabawe innym Radziu zapraszam na nasza stronke http://majestic.gry-online.pl/ w przyszlym tygodniu powinnna juz ruszyc wiec problemow z aktualnoscia nie bedzie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 a wiec tak jak ktos powiedzial zeby strzelac przez kratke trzeba byc blisko jej i celowac najlepiej z zoomem miedzy jej szczebelkami - to prawda nie jest to bardzo realistyczne ale wsrod graczy jak najbardziej akceptowane i nie ma w tym nic nagannego :) zupelnie inaczej ma sie sprawa z strzelaniem z 203 sam nie potrafie tego robic ale wiem ze sa tacy co to wykorzystuja psujac zabawe innym Radziu zapraszam na nasza stronke http://majestic.gry-online.pl/ w przyszlym tygodniu powinnna juz ruszyc wiec problemow z aktualnoscia nie bedzie :] Wlasnie o cos takiego mi chodzilo. Ale taki gosciu najczesciej ginie odrazu bo stoi tam i przeladowuje a ja sie rzucam na ziemie i jezeli mam SAW to pakuje dopoki nie zginie albo caly magazynek. Przy M16 ze 2 magazynki tylko ze lece za oila i prosto w wentyla wale. Radzio strzelaja z tego bocznego venta bo tylko tam jest to mozliwe. Pocisk wylatuje, mozna powiedziec ze sciany. Strzelanie przez listki kratki jest jak najbardziej ok. i pozyteczne bo niedaje sie gosciowi z 203 oddac celnego strzalu. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 no dobra panowie....... ja uderzam pograc bede na sf hospital...... tu moj tracker..... mozna mnie znalezc przez niego http://aaotracker.4players.de/usertracker....hp?userid=80408 bede takze na riznecie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 to prawda nie jest to bardzo realistyczne garg chyba samo strzelanie przez siatke jako takie, realistyczne jest. nie realistyczne natomiast jest to ze mozna przez nia prowadzic dosyc skuteczny ogien:) Ale jak zwykle sie czepiam, bo za 3 godz ostatni egzamin wiec wyrozumialosc wysoce wskazana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madek Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 i jeszcze jaaaaa..... :P nie bede sie rozpisywal wszystko jest tutaj http://aaotracker.4players.de/usertracker....php?userid=9193 pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 czas na podsumowanie: [GROM]_com.bat [GROM]_Kot [Majestic]Gargamel [PL]_Virus Feluke[PL] LordRene_PL LubMich_PL Madek.PL malinek80_pl radzio_ SIERPC-PL (sortowane alfabetycznie ;) ) no to mamy 11 graczy... jescze paru by sie przydalo... co do serwa to gramy na officjalu czy na jakims polskim?? i najwazniejsze: jaka mapa?? moze zrobimy glosowanie?? :P co do czasu: u mnie piatek wieczorem odpada bo cala siec w tedy w necie siedzi i mam perfidne lagi.. :? reszta dni moze byc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 Link do ankiety wyboru mapy AA: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=74753 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 Sluchajcie mapa to zaden problem zawsze mozna zmienic, mozemy po grac na naszym serwie aa.riz.pl Mapke mozna zmeinic od razu ale kiedy sie umowmy:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 no ja moge dzisiaj..... zreszta gram codziennie wieczorem jak juz pisalem mi najlepiej lezy hospital i to jeszcze eskorta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 dzis mamy niestety mecz wiec odpada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 na jakiej mapie gracie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 ins camp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 Mnie panowie nie liczcie niestety bo pisze z chaty a tam gdzie robie niemam kompa :cry: :cry: :cry: :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 Feluke przeszedles ten 2 trening?? ;] btw. takie n00bowskie pytanko: jaka byla komenda na pbkicka?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 votekick playerlist - pokazuje nr gracza p.112- Zenon votekick 112 i podajesz powod najciescie IDLE 1 votekick 112 1 Dobra chyba wyjasnilem 3majcie sie zegnam. chyba dobrze napisalem bo dawno nie gralem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 chodzi mi o pbkicka a nie o zwyklego "kicka" :P to bylo cos jak pbkick slot costam.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...