Feluke Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 Teraz AA to gra na poprawe humoru. Wybuch pocisku z 203 w poblizu jakiegos wroga wywoluje u mnie salwe smiechu. Nawet znam nazwy niektorych ewolucji. :) Salto do tylu z ladowaniem na brzuchu - backflip Zamieszczam fajne screeny. Screen 1 Screen 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nierealny_52 Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 Chłopaki mam problem , ja włączam gre to ja wchodze w menu to mi zwieche trzaska :evil: i nic nie działa , nie żyje , wie ktoś może co jest grane albo miał to ktoś?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 sprobuj reinstalke zrobic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 Niech mod zmieni z 2.0.0 na 2.1.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 ok. 2 pytanka: -jak sie kickowalo za pomoca PB (jaka komenda?) -kto mi napisze jak sie robi speedbuga?? 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 nikt nie wie??? :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ConiX Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 po co ci speedbug??co to za przyjemnosc z gry jak sie oszukuje?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 ojjj.... jestem ciekawy tylko "jak to sie je" a nie ze bede tego uzywal.. nigdy nie oszukiwalem/nie oszukuje/ i oszukiwac nie bede... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaizm_ Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 mam juz wszystkie treningi oprocz M-82 co musze miec zeby byl on udostepniony? oczywiscie 36 trafien mam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 na m24 masz?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaizm_ Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 no wlasnie mam i nie odblokowal sie M82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeddite Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 bo są problemy z autorką na serwerze. Musisz poczekać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madek Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 Jesli sie nie bedzie chcial odblokowac to wpisz w konsoli: open M82_Range. Ale zapisuj wynik tylko jak autoryzacja dziala (czyt. jesli mozesz grac na serwerach oficjalnych) bo np. w w chwili pisania tego posta autorka znowu leży :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ConiX Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 Madek bzdury wypiszujesz ze szok 8O Jak zrobi tak jak poradziles to gra nie zapisze tego na serwie i kolega zobaczy komunikat ze nie mozna zapisac wyniku bo uzyto cheatow LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 Jesli sie nie bedzie chcial odblokowac to wpisz w konsoli: open M82_Range. Ale zapisuj wynik tylko jak autoryzacja dziala (czyt. jesli mozesz grac na serwerach oficjalnych) bo np. w w chwili pisania tego posta autorka znowu leży :?ten spsob nie pomoze wlasnie wersja 2.1 zlikwiodwala tego exploita ze mozna bylo wejsc na trening snajperski bez ustrzelenia 36 tarczek jaizm - musisz sprawdzic na stronie http://login.americasarmy.com/ ile tarczek masz ustrzelonych (najprawdopobniej po stzrelaniu wynik sie zle zapisal na serwerze) jesli mniej niz 36 to bedziesz musial jeszcze raz strzelac - pamietaj zeby po przeslaniu wynikow na serwer czekac na napis transmission completed Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaizm_ Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 mam 36 tak jak napisalem, nie uczcie mnie jak wyniki na serwer wysylac :lol: troche dziwne by to bylo, gdybym po przejscu wszystkich treningow oprocz tego jednego nieszczesnego, nie wiedzial jak wyniki zapisywac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 no tak ale czy sprawdziles na stronce czy masz zapisane te 36 trafien ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaizm_ Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 mam 36 tak jak napisalemzalogowac sie na stronie tez potrafie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 skoro tak wszystko potrafisz to po sie pytasz ?? po zainstalowaniu gra powinna automatycznie odwtorzyc wszystkie ustawienia konta w personal jacket po zalogowaniu sie czasami pomagalo granie na serwerze przez jakas godzinke oczywiscie oficjalnym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madek Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 Ee to sorki ja nie mam takich problemów więc moge niektorych rzeczy nie wiedziec :ploom: Zapytaj sie na forum AA.pl ale wczesniej uzyc opcji szukaj bo skasuja topic :Plóm: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 sluchajcie, nie wiem co jest, bez wzglaedu na to czy mam fsaa x4 i detale na ultra high to mam ~30fps co jest ? mial ktos podobny problem? zna kots komenda na show fps, ilosc wychodzacysz/przychodzacysz pakietow? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 stat net Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 sluchajcie, nie wiem co jest, bez wzglaedu na to czy mam fsaa x4 i detale na ultra high to mam ~30fps co jest ? mial ktos podobny problem? zna kots komenda na show fps, ilosc wychodzacysz/przychodzacysz pakietow? mial ktos podobny problem?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 sluchajcie, nie wiem co jest, bez wzglaedu na to czy mam fsaa x4 i detale na ultra high to mam ~30fps co jest ? mial ktos podobny problem? zna kots komenda na show fps, ilosc wychodzacysz/przychodzacysz pakietow? mial ktos podobny problem?? Wylacz synchronizacje to sprzet rozwinie skrzydla. Ja mam skoki 22~89. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 synchornizacja jest wylaczona, dziwi mnie fakt, ze pomiedzy ultra-high, a ultra-low roznica w fps jest wrecz niewidoczna golym okiem wynosi okolo 5%. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 to znowu ja :lol: czasami grajac wywala mi taki blad: No LabelOS: Windows XP 5.1 (Build: 2600)CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 2075 MHz with 511MB RAMVideo: RADEON 9500 (Omega 2.5.44) (6444)General protection fault!History: FSortedIndexBuffer::GetContents <- FD3DDynamicIndexBuffer::AddIndices <- FD3DRenderInterface::SetDynamicIndexBuffer <- RenderStaticMesh_Type2 <- RenderStaticMesh <- FDynamicActor::Render <- FDynamicActor::Render <- RenderLevel <- FLevelSceneNode::Render <- FPlayerSceneNode::Render <- UGameEngine::Draw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop spotkal sie ktos z takim problemem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 to znowu ja :lol: czasami grajac wywala mi taki blad: No LabelOS: Windows XP 5.1 (Build: 2600)CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 2075 MHz with 511MB RAMVideo: RADEON 9500 (Omega 2.5.44) (6444)General protection fault!History: FSortedIndexBuffer::GetContents <- FD3DDynamicIndexBuffer::AddIndices <- FD3DRenderInterface::SetDynamicIndexBuffer <- RenderStaticMesh_Type2 <- RenderStaticMesh <- FDynamicActor::Render <- FDynamicActor::Render <- RenderLevel <- FLevelSceneNode::Render <- FPlayerSceneNode::Render <- UGameEngine::Draw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop spotkal sie ktos z takim problemem? Caly czas to wywala. Srednio musi to wyskoczyc raz dziennie. Jest to jakis bug w grze i DEV'owie juz nad tym pracuja oraz nad innymi rzeczami. Dziwia mnie twoje wyniki. Jak ja zmieniam jakosc grafiki to FPS skacze mi i to znacznie. Popatrz w opcjach moze masz zaznaczone "domyslnie wylaczone" a powinienes miec caly czas wylaczone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 ja CE mam tylko na IC na innych mapach jeszcze go nie mialem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elbios Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 na bridge'u criticale wystepuja srednio raz na piec minut :D raz mialem dwa w ciagu minuty 8O poprawia to w nastepnym paczu....ktory wyjdzie za rok :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 zapoznaj sie z tym topicem http://www.americasarmy.pl/forum/viewtopic...?t=7976&start=0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...