xpektor Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 Cze wam... Wlasnie sciaga mi sie AA. Na jakim serwie gracie:> lamka jestem w tym temacie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 (edytowane) jest wbudowana wyszukiwarka w grze - jesli chcesz zdobywac honor to graj na oficjalach ale z literka eu jesli nie zalezy CI na honorze szukaj serwow nieoficjalnych z najmniejszymi pingami kolejna sprawa - po sciagnieicu gry bedziesz musial sie zarejestrowac i przejsc treningi - z najnowszych wiesci wynika ze w ciagu kilku dni powinna wyjsc nowa wersja gry :rolleyes: Edytowane 15 Lutego 2005 przez Dj. Gargamel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 Polecam server KFS (bridge)- mili ludzie, sam tam czesto gram ale niestety przewaznie mam najnizszy Honor (mam 35). Dobrzy wymiatacze tam sie spotykaja. Moj Nick to Igor.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLACK_MONKEY Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 może jakieś noobki zagrają ze mną na Szpitalku :> ? jakby co to czekam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 Ja chetnie tylko jaki serv? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloperflake Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 Ja z chęcią zagram zaprosze kilku znajomych minimum honor 76 i wtedy pogadamy NOOBIE ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 a co ma honor do umiejetnosci :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 Ja chetnie bym zwami po przegrywał tylko powiedzcie na jakich nickach gracie i na jamim servie... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloperflake Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 a co ma honor do umiejetnosci :) 1282198[/snapback] No w sumie masz rację, ale nie do końca. No to inaczej zaproszę kilku kumpli majacych wygrane minimum 1500 godzin itd... Gargamel mam nadzieje że nie jestes cudownym dzieckiem z kolorowym nickiem które ma z 20 h. i zabija wszystkich no chyba ze nazwa [Majestick] Ci coś mówi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ConiX Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 (edytowane) LOL Gargusiowi jak i mnie ta nazwa mowi duzo i nie [Majestick] tylko [Majestic] :lol: Chyba ze nie zczailem zartu ? Edytowane 17 Lutego 2005 przez ConiX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 (edytowane) Cloperflake fajnie że jeseś z Cz-wy> Ziom tak jak ja :D A co do honoru to bym zdobyl troche jakby w polsce na tych serwerach co gram się liczyl ^^ Nie ważne czy masz 70 czy 10 honoru przecież to jest absurd patrzeć na honor ja mam 10 a calkiem nieżle sobie radze a pozatym gram 4 fun z Pofesjonalizmem dawno skończylem w AA gram raz na 2-3 dni :D i zgarniam xp-a za dowództwo :D liczą się umiejętności i najwazniejsza umiejętność myślenia może z qmplem pogramy troche w AA 2on2 w cb jak za dawnych dobrych czasów :D A tak wogóle to czymu sie tak podniecacie tym [Majestic] Edytowane 17 Lutego 2005 przez Galvatron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloperflake Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 1.Zczaiłem 2.Nie czepiaj się literówki :) 3. Pozdrowienia dla wszystkich polskich klanów - a w szczególności .... 4. Honor ja tam jestem troche dumny jak mi rośnie - kolejny cel dojście przed wakacjami do 90 5 Żeby nie był OT JUTRO NOWA WERSJA 2.3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 Ja dodam jeszcze ze bedzie o 21 naszego czasu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 Jeee zassam w poniedzialek :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ConiX Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 http://dlx.gamespot.com/pc/americasarmys...fo_6118697.html http://www.3dgamers.com/games/americasarmy/downloads/ http://files.filefront.com/Americas_Army...;/fileinfo.html http://www.fileshack.com/file.x?fid=78 http://www.two-degrees.com/americasarmy.html http://www.team-mib.com/index2.htm Nowa wersja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 Zasysam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 Gargamel mam nadzieje że nie jestes cudownym dzieckiem z kolorowym nickiem które ma z 20 h. i zabija wszystkich no chyba ze nazwa [Majestick] Ci coś mówi. 1282482[/snapback] honoru mam troszke wiecej niz 20 :) - tak sie jakos dziwnie skalda ze jestes czlonkiem klanu Majestic :rolleyes: - zapraszamy na nasz serwer klanowy - 156.17.62.81 - mapa Urban Assault Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 Fajnie a to jest serwer gdzie sie honor liczy ?? :/ bo mi 186 brakuje do 11 ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 (edytowane) Fajnie a to jest serwer gdzie sie honor liczy ?? :/ bo mi 186 brakuje do 11 ;Dto nie jest serwer oficjalny nie da sie na nim nabijac punktow za to pingi swietne ponizej 100 A tak wogóle to czymu sie tak podniecacie tym [Majestic]samemu o sobie ciezko obiektywnie mowic niech bedzie ze jestesmy jednym z najstarszych klanow aao w Polsce - chcecie sie dowiedziec o nas wiecej - nasza stronka, forum, tracker i nasze dokonania w twlu Edytowane 19 Lutego 2005 przez Dj. Gargamel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 W tym zdaniu "A tak wogóle to czymu sie tak podniecacie tym [Majestic]" Chodzilo mi o to że nie liczy sie w jakim klanie jesteś tylko to czy umiesz grać bo możesz być w najlepszym na świecie a grać dajmy na to nie umiesz i to jest odniesienie do tego że niekyórzy sieę chwalą swoim klanem a nie swoimi umiejętnościami a co do honoru to jest on tylko dzwierciedleniem tego jak ktoś dlugo gra i niczego wiecej :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 (edytowane) zapewniam Cie ze do naszego klanu dostac sie jest raczej trudno jakby to nie zabrzmnialo jestem dumny z taga i to niekoniecznie z poziomu umiejetnosci klanu lecz z dokonan i ludzi go tworzacych Edytowane 19 Lutego 2005 przez Dj. Gargamel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 Łe mam za malo honoru aby na serwie grac ;(,ale pb mi sie udatnol :D Z pewnością jesteście dobrzy :D astanawiamy sie z qmplem czy sie do cb 2on2 nie zapisać i pograć troszke :D ale najpierw jakieś pcw lub coś czy jest jakiś kanal na ircu AA jak np w Call of Duty jest CoD.wars i tam możesz wejść i np napisać sercing 2on2 pcw now serwer off i sobie pograć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 (edytowane) kleint irc jest wbudowany ale o takich ustawkach nie slyszalem :) clanbase 2vs2 - nie jest to taka prestizowa liga jak twl ale na poczatek na pewno starczy - pamietaj ze nie jest to liga na objectivy tylko na kille Edytowane 19 Lutego 2005 przez Dj. Gargamel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 Wlasnie bylem ciekaw i tak myslalem a na klanowkach na honor sie niegra ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 a na klanowkach na honor sie niegra ?? 1286492[/snapback] chodzi o rodzaj serwera ?? serwer musi byc autoryzowany z pb i tyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloperflake Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 Wiedziałem ze jakis Gargamel jest w klanie Majestic i tak mi sie skojarzyło, nie wiedzialem ze ty i on to ta sama osoba :) (tamto zdanie by troche inaczej brzmiało) ps. jak widze ta wersje mysle ze za tydzien wyjdzie jakis mały upgrade do 2.3.1 i jeszcze dodatkowo dzisiaj padła autorka :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fu`Yara Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 Własnie sciagnalem wersje 2.3 i gdy wlaczam plik instalacyjny zawiesza sie komp... Sciagalem z serwera SeeMePlayMe. Czemu sie tak dzieje? Zassalem przez program FlashGet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 instalka to jedne wielkie archiwum - wypakuj ja winrarem do jakiegos katalogu i sprobuj odpalic setup Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxym1978 Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 (edytowane) ( Kurdem alem się machnał , to miało iść do Americas Army, bardzo przepraszam ) Może to trochę dla was głupie, ale nie mogę przejść tego treningu taktycznego w MOUT. Kiepsko kumam angielski , jednak wydaje mi się ze coś istotnego cały czas pomijam. Już tłumacze. Więc to jest sam poczatek; podchodze do drzwi otwieram je wrzucam granat błyskowy, wchodze strzelam do trzech tarcz - celów, podchodze do kolejnych drzwi ale ona sie nie chcą otworzyć. Nie mogę wiec przejsć dalej, naciskam E i nic !! I do diabła nie wiem jak dalej. Być moze coś mi cały czas umyka. Pomózcie proszę bo zaczynam się irytować. Edytowane 20 Lutego 2005 przez maxym1978 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloperflake Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 (edytowane) Sciagnij inna wersje gry tj. nowsza , twój problem jest zwiazany z błedem w grze w ver. chyba 2.2 obecna ver. to 2.3 tam tego błedu nie ma , sciagnij dwa patche 2.2 -> 2.2.1 i kolejny 2.2.1 -> 2.3 lub pełna wersję 2.3 linki : www.americasarmy.com edit polecam dwa fora o tej grze : http://www.americasarmy.pl/forum/index.php http://www.americasarmy.com.pl/ Edytowane 20 Lutego 2005 przez Cloperflake Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...