Galvatron Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Czy moglibyście podać linka do strony z zasadami gry (klanówka) jakie mapy ietep itede Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Czy moglibyście podać linka do strony z zasadami gry (klanówka) jakie mapy ietep itede 1292662[/snapback] AmericasArmy Operations 2on2 rules http://www.clanbase.com/ladderrules.php?lid=1115 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 (edytowane) Only the map chosen by the challenging clan will be played, even if the opposing clan has selected a map aswell. Niewiem czy dokladnie zrozumialem gra sie tylko mape tych co rzucą wyzwanie tak ?? Móglby ktoś podać linka do tej ligi TWL czy jakoś tak. Edytowane 23 Lutego 2005 przez Galvatron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ConiX Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 (edytowane) Prosze: http://www.teamwarfare.com Edytowane 23 Lutego 2005 przez ConiX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Jak był by ktos zainteresowany to informuje, że klan =Vikings= prowadzi rekrutacje. Mamy własny server i kanał na TS. www.vikings.glt.pl Wiencej info na forum Vikingów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosa351 Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 (edytowane) Dlaczego gdy joinuje do serwera jest zawiecha?? Łącz się, nastepnie punk buster coś tam authorized i nagle totalna zawiecha, obraz staje i ratuje tylko reset Edytowane 28 Kwietnia 2005 przez kosa351 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoXX Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Witam.Mam chęć zagrania z kimś z tweak.pl więc jeśli ktoś ma AA 2.3 i umie w to grać to niech pisze na forum i pogramy na jakimś serwerku :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 730 Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 (edytowane) Witam.Mam chęć zagrania z kimś z tweak.pl więc jeśli ktoś ma AA 2.3 i umie w to grać to niech pisze na forum i pogramy na jakimś serwerku :) Pozdrawiam 1433387[/snapback] jak chcesz zagrac na pipeline albo pipe se , 1 vs 1 , to moge zagrac , nie gralem juz z rok jak nie lepiej z checia sobie przypomne ta gre , kurde tylko musze sciagnac to ale to kwestia 20 minut na moim laczu edit: juz to mam , teraz tylko trening :) Edytowane 8 Maja 2005 przez 730 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoXX Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 jak chcesz zagrac na pipeline albo pipe se , 1 vs 1 , to moge zagrac , nie gralem juz z rok jak nie lepiej z checia sobie przypomne ta gre , kurde tylko musze sciagnac to ale to kwestia 20 minut na moim laczu edit: juz to mam , teraz tylko trening :) 1433408[/snapback] oki o 19 ci pasuje?? PS.Ale na serwerku gdzie można nabić sobie honor gramy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 730 Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 oki o 19 ci pasuje?? PS.Ale na serwerku gdzie można nabić sobie honor gramy :) 1433651[/snapback] ok , mam nadzieje ze masz xfire :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Mam dziwny problem z gra. Tak jakbym mial lagi ale lacze jest wolne i wystepuje to do wszystkich serwerow. Zawodnicy szybciej biegaja, szybciej zmienia magazynki jak i strzela ale co 1s jest czkniecie i cofniecie zawodnika, cos jak przy lagowaniu. 2 razy juz przeinstalowalem AA i dalej jest ten sam problem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoXX Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 Dzisiaj ma ktoś chęć zagrania w AA?? Mile widziany Mikrofon i Xfire. Pozdrawiam i czekam na propozycje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 Dzisiaj ma ktoś chęć zagrania w AA?? Mile widziany Mikrofon i Xfire. Pozdrawiam i czekam na propozycje. 1434803[/snapback] Ja sie pisze ale qrde niemoge sobie poradzic z za szybko dzialajaca gra. Okazalo sie ze nawet granat szybciej wybucha. ;) Gra szybciej chodzi > dostaje sygnal z serwera ze nie jest w tym miejscu co powinien gracz > robi przeskok do wlasciwego miejsca i wyglada to jak lag. Sam nie wiem czym to jest spowodowane. W singlu tez tak dziala. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoXX Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 Ja sie pisze ale qrde niemoge sobie poradzic z za szybko dzialajaca gra. Okazalo sie ze nawet granat szybciej wybucha. ;) Gra szybciej chodzi > dostaje sygnal z serwera ze nie jest w tym miejscu co powinien gracz > robi przeskok do wlasciwego miejsca i wyglada to jak lag. Sam nie wiem czym to jest spowodowane. W singlu tez tak dziala. :( 1434976[/snapback] Singlu??Przecież tam nie ma singla... Spróbuj wejść w folder AA i dać system->pb->i PBWEB Czekaj az ci zupdatuje to i może to coś da,chociaż nie jest to wina łącz? Jakie masz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 Nowe informacje na temat Americas Army 2.4: http://gry.wp.pl/core.html?filtr=0,0&x=nowinki,10,19794 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 (edytowane) Ja moge wieczorem pograć. :) Dawno nie grałem przez [brzydkie określenie na linuksa]a i ROSE. <_< UPDATE: No co za głupia cenzura nie można napisac l.i.n.u.c.h.a. <_< Edytowane 9 Maja 2005 przez Atak#komarA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 (edytowane) a ja polecam www.americasarmy.pl Edytowane 9 Maja 2005 przez Dj. Gargamel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoXX Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 Ja moge wieczorem pograć. :) Dawno nie grałem przez [brzydkie określenie na linuksa]a i ROSE. <_< 1435401[/snapback] ok,o 20 pasuje?? PS.Masz mikrofon lub Xfire?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 (edytowane) ok,o 20 pasuje??nie za bardzo... może ~21.oo? PS.Masz mikrofon lub Xfire?? 1435488[/snapback] Mikrofon mam, kanał klanowy na TS tez, server klanowy(nie mam admina) również no i oczywiscie xFire mam (jhspl). Edytowane 9 Maja 2005 przez Atak#komarA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoXX Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 nie za bardzo... może ~21.oo? Mikrofon mam, kanał klanowy na TS tez, server klanowy(nie mam admina) również no i oczywiscie xFire mam (jhspl). 1435503[/snapback] OK,to o 21,mój nick na XFIRE to soldierpl Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoXX Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 Dzis około 20 ma ktoś czas na PORZĄDNY meczyk?? Mile widziany XFIRE :D Pozdrawiam i czekam na propozycje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elbios Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 nowa wersja 2.4 - 4 nowe mapy: SF Courtyard, SF PCR (Precious Cargo Recovery), SF Blizzard, SF WaterTreatment. - 2 nowe bronie: M141 Bunker Defeat Munitions (BDM), AGP-DB14 Door Breacher. - nowy silnik graficzny bazujący na Unreal Engine 2.5 - zaktualizowany interfejs. - losowe spawn pointy (tylko na nowych mapach). - losowe objectivy - przenośne objectivy - możliwość rozmowy z cywilami - 7 filmów wideo dotyczących sił specjalnych - duża liczna naprawionych bugow www.aaotracker.com - tu liny do downloadu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Jezu co oni zrobili z tym menu :icon_exclaim: <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Jezu co oni zrobili z tym menu :icon_exclaim: <_< 1451035[/snapback] Kazdy sie burzy i rzada w przeciagu tygodnia zeby powrocili do starego Menu. To nowe wogole jest nie czytelne. Przyciski sa tak wielkie ze moge je czytac z przedpokoju a zeby zobaczyc zawodnika musze brac lupe. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Mam pytanko. Co muszę ściągnąć żeby pograć w AA? Na gamershell są takie pliki: America\'s Army v2.2.0 Full Install America\'s Army: Special Forces (Firefight) v2.3 Full Install America\'s Army: Special Forces (Q-Course) v2.4.0 Full Install Które pliki (plik) muszę ściągnąć, żeby mieć najnowszą wersję tej gierki? Rozumiem, że v2.4.0, ale czy ten v.2.4.0 to jest full gra, czy jest to jakiś dodatek do v.2.2.0? I czy v.2.4.0 zawiera w sobie już v2.3 ? Chyba nie, co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoXX Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Mam pytanko. Co muszę ściągnąć żeby pograć w AA? Na gamershell są takie pliki: America\'s Army v2.2.0 Full Install America\'s Army: Special Forces (Firefight) v2.3 Full Install America\'s Army: Special Forces (Q-Course) v2.4.0 Full Install Które pliki (plik) muszę ściągnąć, żeby mieć najnowszą wersję tej gierki? Rozumiem, że v2.4.0, ale czy ten v.2.4.0 to jest full gra, czy jest to jakiś dodatek do v.2.2.0? I czy v.2.4.0 zawiera w sobie już v2.3 ? Chyba nie, co? 1451539[/snapback] America\'s Army: Special Forces (Q-Course) v2.4.0 Full Install Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 (edytowane) I ta wersja 2.4.0 zawiera w sobie wszystkie poprzednie? Edytowane 18 Maja 2005 przez Fredziu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoXX Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 I ta wersja 2.4.0 zawiera w sobie wszystkie poprzednie? 1451592[/snapback] I nawet więcej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Powiem tak: WYPIERDALAM NA ZBITY PYSK WERSJE 2.4!!!!! Kazdy mowi ze nie da sie grac na tym. Nie mozna uzywac granatow bo sa do [gluteus maximus] i maja za maly zasieg zeby gdziekolwiek je wrzucic a celowanie wola o pomste do nieba. Ja rozumiem ze idziemy w strone realizmu ale bez przesady. W kontakcie 1vs1 wygrywa ten kto ma wiecej szczescia w trafieniu w przeciwnika, nawet jak ma sie celownik ustawiony to tamten zaraz moze zwiac z polawidzenia i spokojnie nas zastrzelic. :? Jak narazie najmocniejsza bronia palna jest M9. Najszybciej strzela i jest najcelniejszy. Ogolnie snajperzy to teraz wymiataja. :D A wiec ide za przykladem innych ludzi i przesiadam sie spowrotem na wersje 2.3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OS7RY Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Siemka. Mam mały problem. Mam grę w wersii 2.4, więkrzość serverów wymaga ukończenia treningu dla sił specjalnych. I tu się zaczyna problem, bo jak chciałem zrobić trening na snajpera to wiedziałem ze na strzelnicy trzeba strącić 36 tarcz i udało mi sie. Ale nie mam zielonego pojęcia co mam zrobić aby mieć możliwość podejścia do treningu SF. napisze jeszcze ze podstawowy, snajperski oraz spadochroniarski mam zaliczone. Z góry dzieki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...