CrazyTomHero Opublikowano 14 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2002 Skoro ludzie ogłaszaja co sprzedaja to ja tez :D Mam na sprzedaz karte Leadtek WinFast GeForcee 2 Ti 64DDR, TV-Out, BOX, najszybsza z wszystkich Geforc'ow 2, model TITANIUM z Hardware Monitor i FULL oprogramowania + 2 pełne gry pokazujące możliwości GF2 TI. Gwarancja do 2.1.2003. Karta ma 4 miesiace - sprzedaje bo nie mam kasy :cry: Jak chcecie sie czegos dowiedziec to piszcie www.crazytomhero@poczta.wp.pl To wszystko za 500zl. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 14 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2002 hehehehe :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo Opublikowano 15 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2002 Za 600 już można kupić GF3 Ti200, więc powodzenia w sprzedaży tego cuda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 15 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2002 hahahahahahahhahahahahahahaha POWODZENIA ŻYCZĘ :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 15 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2002 nice one goofy 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2002 jak sprzedasz za 400zl to bedzie super wynik! hehehe niezly zart Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 15 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2002 Z tą ceną to trochę przegiołeś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.Asten Opublikowano 15 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2002 Widzę że giełda jest coraz bardziej potrzebna :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...