CePeK Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 Przyszedł mi do głowy właśnie taki dziwny pomysł, czy by dało się wykorzystać Irde w TunerzeTV do przesyłania danych na komórkę itd. :?: Czy raczej to niemożliwe... PS.Bardzo by mi to ułatwiło sprawę... A Tuner to taki będe miał :| http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=9516 PSS.Zapomniałbym :) Czy można do tego Tuneru podłączyć zwykłą kamerę poprzez kabel chinch :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macialek Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 fajny tunerek, tylko ciutke drogi. kamerke podepniesz don, co najwyzej jakas przejsciowka bedzie potrzebna a irda tylko do pilota, danych sobie nie porzesylas :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 Szkoda... A co do tej przejściówki to gdzie takową można nabyć... :) :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBUS00 Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 Przyszedł mi do głowy właśnie taki dziwny pomysł, czy by dało się wykorzystać Irde w TunerzeTV do przesyłania danych na komórkę itd. :?: Czy raczej to niemożliwe... PS.Bardzo by mi to ułatwiło sprawę... A Tuner to taki będe miał :| http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=9516 PSS.Zapomniałbym :) Czy można do tego Tuneru podłączyć zwykłą kamerę poprzez kabel chinch :?: Nie da sie - pomijajac wszelkie inne kwestia to przy tunerach dodawany jest tylko odbiornik podczerwieni, brak nadajnika w zwiazku z czym fizycznie nie da sie nic wyslac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macialek Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 jak taki drogi tuner, to pewnie potrzebne kabelki i zlacza dadza... a jak nie, to w sklepach elektronicznych szukaj... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...