naox Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 Czy ktos wie jak uruchomic widnows update za dzielonym łączem - NAT. Taki sam efekt gdy uzywam standartowego ICS widnowsa (windows XP) i to samo gdy uzywam programów typu WinGate. Problem bez wątpienia tkwi w podzielonym łączu bo na serwerze jest ta sama wersja win XP i działa widnows update. Natomiast na komputerach sieci nie... Moze wymagane jest takies przekierowanie portu czy cos... ?? Błąd rozszerzenia Windows Update Rozszerzenie Windows Update napotkało problem i nie może wyświetlić żądanej strony. Wybierz dowolną z poniższych stron, aby wyświetlić informacje dotyczące witryny Windows Update lub . Windows Update - strona główna Windows Update - informacje Informacje o pomocy technicznej Jeżeli masz problemy z witryną Windows Update, możesz także skorzystać z pomocy technicznej online. Wyślij numer błędu do firmy Microsoft (0x800A138F) Uwaga Wysyłane są tylko informacje o błędzie, nie jest jednak tworzona procedura jego obsługi, dlatego też być może nie otrzymasz odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 Ja nie wiem - ale u mnie za natem - bez żadnych PAT'ów czy innych bajerów update działa bezproblemowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 Za natem nie powinno być i nie ma zadnych problemów z WU. Jeżeli masz problemy z witryną Windows Update, możesz także skorzystać z pomocy technicznej online.Czemu nie skorzystasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...