difrat Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 karta jak w temacie. ma z 3 miesiace. od dwoch dni wiatrak rzezi jakos dziwnie. jakby haczyl o cos. wyczyscilem wiec nie wynika to z jakiegos zanieczyszczenia. jakby sie cos poluzowalo w samym wiatraku. nie chce mi sie jeszcze oddawac w ramach gwarancji (chyba moge).mozna to jakos samodzielnie usunac? sorry za lamerskie pytanie ale nie chce czegos spieprzyc. mam nadzieje ze ktos pomoze. denerwuja mnie te odglosy i chyba nie chce zeby sie cos spalilo jak wentyl siądzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 mialem radka 9000pro herkulesa i od nowosci jak komp lezal to chodzil spoko, a jak sie postawilo bude to chrumkal jakby wcinal mu sie jakis kabel w wiatrak....poszedl na gwarancje i bylo good. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 bylo http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=38891 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...