Skocz do zawartości
Aki

Podkręcanie GeForce4 MX440

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Napiszcie mi o ile podkręciliście swoje GF4 MX440 (z ilu of kors :) ), jakie zastosowaliście chłodzenie, i ile po i przed modyfikacją mieliści punktów w 3dMarku 2001SE

Dzieki

possdro :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Napiszcie mi o ile podkręciliście swoje GF4 MX440 (z ilu of kors :) ), jakie zastosowaliście chłodzenie, i ile po i przed modyfikacją mieliści punktów w 3dMarku 2001SE  

Dzieki

:arrow: jeśli ci kotś napisze że podkręcił o 100% to ty myslisz że swoją podkręcisz o 101% :lol: napisz wpierw ile podkręciłeś, a potem pytaj czy to malo jest czy dużo :wink:

:arrow: a jak chcesz zobaczyć ile kolesie wyciskaja w 3dmk to zajrzyj na stronke wpisz swoja konfiguration i siek przekonasz czy dużo masz pnky czy nie :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Dzieki

:arrow: jeśli ci kotś napisze że podkręcił o 100% to ty myslisz że swoją podkręcisz o 101% :lol: napisz wpierw ile podkręciłeś, a potem pytaj czy to malo jest czy dużo :wink:

:arrow: a jak chcesz zobaczyć ile kolesie wyciskaja w 3dmk to zajrzyj na stronke wpisz swoja konfiguration i siek przekonasz czy dużo masz pnky czy nie :wink:

popatrz na moj opis... tam jest napisane o ile podkrecilem :D

possdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MX 440 z AGPx8 i 128DDr taktowany standartowo 250/333 wykrecony do 340/510 na normalnym chlodzniu pamieci gorace po radaitorkach poszly na 525 a chipset po zmianie chlodzenia na 352 i mysle ze to max. Firma no name pamiątki Elixir 5ns.

Tesh mam noname z pamieciami samsunga (niestety nic wiecej o nich nie wiem, no moze tylko to, ze niezle sie je podkreca :) ). Zalozylem na nie 4 radiatorki (głównie z chipsetoof). Teraz mam 280/418, planuje podkrecic o wiecej, ale w sumie troche sie dygam :/ Przed chwila doslownie po 30h bezawaryjnej pracy komp mi sie resetnął :/ i nie wiem przez co... no nic pozyjemy zobaczymy, moze karty nie spalimy :D

Napisz ile wyciagnales w 3dmarku2001

possdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...