Szymek Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 Witam Czy macie jakieś dobre rozwiązanie na umieszczenie złączki/kroćca na obudowie tak aby tworzył przelot ? Coś takiego jak na rysunku można przykręcić ale wtedy wąż można łatwo podłączyć po jednej stronie a z rgugiej wystaje gwint. Czy jest coś co można jakoś przymocować do obudowy żeby po dwóch stronach były takie ładne 'choinki' do łatwego podłączenia węży ? Chodzi mi o wyprowadzenie przewodów wodnych poza obudowę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 Sa takie "choinki" obustronne. Kupowalem w OBI, to lacznik sie chyba nazywa. Sa jednak plstikowe, firmy GARDENA. Jest to jednak bardzo mocny plastik. Sa one krotsze od tych metalowych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 Sa takie "choinki" obustronne. Kupowalem w OBI, to lacznik sie chyba nazywa. Sa jednak plstikowe, firmy GARDENA. Jest to jednak bardzo mocny plastik. Sa one krotsze od tych metalowych. Dzięki. Będe musiał się przejechac i zobaczyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 sa tez drozsze :] ja sugeruje rozwiazaine nieco inne w castoramie znalazlem kracce ktore z jednej struny gwint maja a z drugiej choinke ale za to maja tez krocce co maja z jednej nakrecany gwint a z drugiej choinke - co mozna z tym rrobic wywnioskujcie sami :] ja sobie zrobilem reduktor 15mm->12mm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StePan Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 sa tez drozsze :] ja sugeruje rozwiazaine nieco inne w castoramie znalazlem kracce ktore z jednej struny gwint maja a z drugiej choinke ale za to maja tez krocce co maja z jednej nakrecany gwint a z drugiej choinke - co mozna z tym rrobic wywnioskujcie sami :] ja sobie zrobilem reduktor 15mm->12mm Mam ten sam problem z wyprowadzeniem wezy z budy , tyle ze u mnie nie ma Castoramy :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 hmm a ogrodniczy, obi, sklep z osprzetem pneumatycznym etc? :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StePan Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 hmm w OBI nie ma - szukalem , ciekawe czy za pomoca sieci nie mozna kupic takich zlaczek ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 mozna ale zaplacisz pewnie 12zl za jedna a nie za 2 tak jak w sklepie, chyba musze powaznie rozwazyc zalozeie sklepu internetowego z takim wlasnie stuffem :] w jakis niespecjalnie wygorowanymi marzami :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 hmm w OBI nie ma - szukalem , ciekawe czy za pomoca sieci nie mozna kupic takich zlaczek ? Google Twoim przyjacielem kolego :) http://www.iglak.pl/sklep/sklep.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Souler Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 kupilem taki lacznik, dwustronny, 12mm w praktikerze z ladnego, zoltego metalu jest :) za pare zlotych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 hmm czyzby z mosiadzu? :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 to ja moze zadam inne pytanko ale tez na temat kroćcy :] Moze mi ktos podac ulice gdzie w warszawie najlepiej kolo ursynowa kupic szybkozlaczki na gwint 3/8 cala a na waz 12/16 ? ? ? Zwiedzilem juz i OBI na ursynowie i leroy w piasecznie i nawet nie wiedza co to kroćce :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahve Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 Hmmm moze i nie wiedza ale jak ostatnio bylem w Leroy szukac blatu do biurka (ja takie rzeczy modyfikuje, nie obudowy :D), natknalem sie na kroccopodobne rzeczy na lewo od kas, patrzac od strony wejscia. Wchodzisz do marketu glownymi drzwiami i idziesz w lewo - przy wezach ogrodowych pelno sie walalo roznych zlaczek. Moze sprobuj jeszcze w Praktikerze, nie wiem, gdzie jest najblizszy Ursynowa (ja jezdze na Radzyminska, ode mnie to blisko :)), ale moze tam cos maja tez. Choc generalnie sklep gorzej zaopatrzony od Obi i Leroya. EDIT: jeszcze mi sie przypomniala Castorama, z Ursynowa najblizej na Jerozolimskie, choc jest tez na Targowku. Oni potrafia miec rzeczy, ktorych nie ma w innych marketach budowlanych. Ja np. kupuje tam bardzo dobry lakier ;). Dla wyjasnienia, nie jestem stolarzem ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...