Niemiec Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 potrzebuje kupic tania laserowke i nie mam pojecia jaka. Po glowie chodzi mi Samsung 1210 (675zl) i HP1010 (815zl). Moze ktos mial stycznosc z ktoras z tych drukarek. Jakie sa koszta eksploatacji?? Moze macie inne propozycje?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 nikt nic nie wie :( szkoda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 mam w firmie kilka sztuk ML-1210 zalety: - cichutenkie - szybka (pierwsza strona po kilkunastu sekundach) - tani serwis - nie psuje sie wady: - tonery ida jak woda - na moje oko jakies 2500 stron i wymianka ogolnie pozytywnie widze tego lasera ale nie moge porownac z tym hp bo po prostu z nim nie mialem stycznosci - jesynie 1000W Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 dziekuje chc za taka odpowiedz. Nikt inny z forum nie mial stycznosci z cichymi laserami?? A co mi mozesz powiedziec o tym hp1000w?? jak dla mnei to wydajnosc tonera w tym samsungu jest niezla, bo o ile dobrze pamietam to toner kosztuje 250zl. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 ja kupilem sobie za 100zl stara HP LJ 4MP 64mb pamieci , karta sieciowa , pelen wypasik :twisted: nawet serwer www jest na sieciowce i mozna zdalnie administrowac :lol: przebieg 50k stron ale wszystko super dziala Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 A co mi mozesz powiedziec o tym hp1000w?? moge ci powiedziec tyle : - drozszy toner (niewiele ale jednak) - zdecydowanie glosniejsza praca - szybkosc podobna - sporo drozszy serwis przykladem jest taki dinks przy podajniku papieru - drukarka zabierala kilka kartek - dinks kosztuje 7 zeta netto , a usluga w serwisie hp w katowicach 175 netto 8O jak dla mnei to wydajnosc tonera w tym samsungu jest niezla, bo o ile dobrze pamietam to toner kosztuje 250zl. :? troche nie tegez.... mam w firmie xerox docuprint 8 ex - nie zadna rewelka , ale robi na tonerze 2 razy wiecej od samsunka , a drozszy toner jest o 50 zeta moge polecic ci od niecalego 900 brutto panasonica 7100/05/10 kazdy z tych modeli ma tanie tonery , sa ciche , mam 5 sztuk 7105 - uwazam za jedne z bardziej udanych d u p l e x , 14 stron / min , tania eksploatacja.... 7110 ma lan i moze robic za drukarke sieciowa , tak ze jeszcze fajniejszy bajer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...