Skocz do zawartości
BENITO

Jak wiecie, to odpowiedzcie.

Rekomendowane odpowiedzi

Moja kumpela ma kompa: Antek 900 na ecs k7vza ver3 kt133a 256 ram GF2pro sb live! DVD samsunga itd. aha win XP sp1 pl podłączony modem kablowy usb.

Kiedy brat (laik) podłączył jej nagrywarę lite-on 52x na 2 kanale razem z DVD, to zaczęły się schody.

Kiedy chce wyłączyć kompa, to system zamyka się...I URUCHAMIA KOMPA PONOWNIE 8O . ZA KAŻDYM RAZEM PRZY URUCHOMIENIU WINDA SKANUJE CHDISKIEM HDD i raz wykrywa masę błędów, a innym razem nic 8O 8O . Kombinowałem w opcjach zasilania w windzie i w biosie, ale nic z tego. Szukałem poprawek na to badziewie w windows update, też nic nie ma. Zmieniałem biosa na starszy z najnowszego, to samo :evil: . Gdy odłączę nagrywarę i tak to samo. Powiedziałem jej , że braciszek chyba sp..r..lił coś na mobo i wziąłem chociaż na fajki.

Co sądzicie o tym?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A moze format c: i reinstalka windozy ? :)

Co prawda najbardziej prawdopodobny przy takich objawach wydaje mi sie pad plyty, ale sprobowac warto. Jak sie w kompie psuja rzeczy to sie bill gates cieszy... ale czesto to nie komp sie psuje tylko genialne programy pana billa wiec warto byloby zrobi reinstall tak czy tak - najwyzej nic nie da i bedzie wiadomo ze to pewnie plyta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...