Sej Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 Witam mam problem posiadam XP i kiedy w poczcie outlook mam w wiadomosci jakis link lub adres www to kiedy klikam na adres/link to nie otwiera sie okno jest zero reakcji dlaczego tak jest? I jeszcze mam taki problem kiedy nacisne ctr+alt+del to pojawia mi sie okno ale nie me menu do gory dlaczego? Zdjecie tutaj www.przybylski.hardcore.pl/okno.JPG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 Co do tego ctrl+alt+del to kliknij dwukrotnie na menedzera zadań(w jego szarą częśc)to powróci do własciwego wyglądu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sej Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 Dzieki za odpowiedz...takie banalne a ja sie tak męczyłem...pozdrawiam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewa_ Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 błagam o pomoc w sprawie z tymi linkami :mur: mam outlooka w XP i w mejlu nie otwierają mi sie linki :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Z jakiej przegladarki internetowej korzystasz? Sprawdz, czy jest ona domyslna przegladarka systemu. Sprobuj kliknac na link trzymajac wcisniety klawisz SHIFT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...