maxpp Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 Witam czy ktoś mugłby mi poradzić jak ustwić opere. Chodzi mi o to aby po zamknieciu aktywne karty następna aktywna pojawiała się obok zamykanej a nie na ostatnio ogladanej. Jest to bardzo denerwujące gdy otworzysz kilka stron i je zamykasz, trzeba przełaczać międzi ostatnim oknem a pierwszym z którego uruchamiasz okna. Z góry dzięki za pomoc. Szukałem na stonach forum czegoś o ty niestety nie znalazłem odpowiedzi i jak narazie żadna z osób które pytałem o to nie dały mi jasnej odp. Jest taka opcja co niby powinna dać zamierzony efekt niestety u mnie jakoś nie dała może jest jakiś inny sposób. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 Preferencje -> okna. Chyba o to ci chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxpp Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 Tak w preferencjak jest zakładka OKNA i funkcja przełanczaj z godnie z kolejnością na pasku ale to nie działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 Działa (przynajmniej w operze 7.21-22). Przeinstaluj operę, albo pokasuj jej pliki .ini. Coś Ci się musiało pochrzanić w operze. UPDATE: Daj znać, jak się zapoznasz, to sobie usunę z serwera, bo ParanoiK nie chce mi zrobić konta u siebie, i muszę się męczyć na serwerach z quotą :P :P :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 Przecież masz konto lamusie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxpp Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 Działa (przynajmniej w operze 7.21-22). Przeinstaluj operę, albo pokasuj jej pliki .ini. Coś Ci się musiało pochrzanić w operze. UPDATE: Daj znać, jak się zapoznasz, to sobie usunę z serwera, bo ParanoiK nie chce mi zrobić konta u siebie, i muszę się męczyć na serwerach z quotą :P :P :P Niestety dzięki za chęci ale nic nie pomogło, przeinstalowasłem opere już dwa razy wyrzuciłem wszytko z rejestrów i dalej to samo, myśle o tych plikach ini, ale o których mówisz w jakim katalogu??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...