Madridista Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 Chcę skonwertować partycję systemową na NTFS. Pojawia się komunikat: The conversion cannot be batched Apply conversion to NTFS ? Co oznacze ten komunikacik? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 Dopiero co chciałeś zamieniać NTFS w FAT32. Nie baw sie partitiom magic'iem, tylko wpisz w wierszu poleceń lub konsoli odzyskiwania 2000/XP CONVERT X: /FS:NTFS (X-litera dysku) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madridista Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 Dopiero co chciałeś zamieniać NTFS w FAT32. Nie baw sie partitiom magic'iem, tylko wpisz w wierszu poleceń lub konsoli odzyskiwania 2000/XP CONVERT X: /FS:NTFS (X-litera dysku) Ja nie chciałem zmieniać na FAT tylko pytałem się na wszelki wypadek - gdybym musiał formatować... :evil: Chciałbym jednak wiedzieć co znaczy ten komunikat... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...