ConiX Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 mam problem z podkreceniem karty 9500 pro firmy fic.Czy mozliwe jest ze mam zablokowany bios??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 byc moze. sproboj omegami lub riva tunerem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 Ja nie mam problemów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinucha1 Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 mam problem z podkreceniem karty 9500 pro firmy fic.Czy mozliwe jest ze mam zablokowany bios??? zainstaluj omegi i podkrecaj ile wlezie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ConiX Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 oki probowalem omegami i powerstripem,ale karta w gracch czasem zawiesza system,a podkrecilem minimalnie z 270 na 290 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 A na jakich pamiątkach masz tę kartę? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodzian Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 miałem to samo zmieniłem chłodzenie na tt gianta i już jest spox:) hehe niewiem jak on ale ja mam hynixy 3,6 ns Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 miałem to samo zmieniłem chłodzenie na tt gianta i już jest spox:) hehe niewiem jak on ale ja mam hynixy 3,6 ns i na ile udalo ci sie wyciagnac pamieci :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 mi tak jak w podpisie 648 bez dodatkowego chłodzenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 na pewno masz zablokowany bios,poszukaj bylo tego duzo,sam nawet taki poscik załozylem,musisz sciagnac biosa nowego do tego na sirius.pl są biosy do tej karty,szczerze mówiac nie oplaca sie chyba podkrecac na tatym biosie bo jest duzy spadek wydajnosci i fast write nie mozna właczyc,po testach wrocilem do starego biosa:)nie wiem czemu ale tamten bios ma duze gorsze osiagi na nie przetaktowaniu niz ten oryginalny... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ConiX Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 to napewno bios w zwiazku z tym mam pytanie: nigdy tego nie robilem,jak wgrac nowy bios?? czy mozna uszkodzic karte zle wgranym biosem??help Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 to napewno bios w zwiazku z tym mam pytanie: nigdy tego nie robilem,jak wgrac nowy bios?? czy mozna uszkodzic karte zle wgranym biosem??help w FAQ jest to opisane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ConiX Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 oki bios podmieniony,pozornie wszystko jest ok,ale czemu system jak i programy widza karte jako 9700 pro.Bios sciagnalem z siriusa i na 100 % pisze ze do 9500 pro 8O czy to bezpieczne standardowo karta ma taktowanie teraz jak 9500 pro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...