Yak Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 Witam niedawno zapodalem sobie LCD belinea 101556. Ogolnie monitor spoko... tylko, no wlasnie tylko przy zmianie na jakas nietypowa rozdzialek pokazuje mi sie na okolo 3 sekundy komunikat "no signal" - strasznie mnie to wkurza... I tu moje pytanie czy idzie to usrujstwo jakos wylaczyc (komunikat) bo w rzeczywistoscito ten sygnal jest. Najczestsze objawy sa podczas odpalania countera :/ Aaa inne modele beliney tez tak maja ?? pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 sluchaj a jak smuzenie, odswiezanie na tej belinei, bo che sobie kupic tez lcd tej firmy tylko 19" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 Moja belinea tak nie ma - ale z 15 " belinei moja jest najbardziej wypasiona :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 Ja mam 101536 i jest bardzo dobrze. Filmy na tym ogladam bez problemu. Z gier widzialem tylko Colina McRae 3 i Hitmana 2. Bez zarzutow, przynajmniej jak na moje niewybredne niegraczowe oko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...