hardwin Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 witam skladam dla kolegi kompa zbudowanego na plycie asusa A7N8X Deluxe mam 2 pytanka: 1.czy sieciówka 1Gbit/s podłączona jest do mostka południowego? inaczej mówiąc czy powoduje ona zapychanie PCI ? 2.czy ktoś z Was słyszał o problemach kart ATi współpracujących z płytami na nForcie2 ???? Dwóch różnych sprzedawców, z różnych firm ostrzegało mnie, że taka konf. może nie chodzic??????? jeśli ktoś słyszał proszę o szczegóły Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hardwin Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 ludziska, pomozcie bo dzisiaj ten komp kupuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 witam skladam dla kolegi kompa zbudowanego na plycie asusa A7N8X Deluxe mam 2 pytanka: 1.czy sieciówka 1Gbit/s podłączona jest do mostka południowego? inaczej mówiąc czy powoduje ona zapychanie PCI ? 2.czy ktoś z Was słyszał o problemach kart ATi współpracujących z płytami na nForcie2 ???? Dwóch różnych sprzedawców, z różnych firm ostrzegało mnie, że taka konf. może nie chodzic??????? jeśli ktoś słyszał proszę o szczegóły ad. 1: Jesteś pewien, że ta płyta ma 1Gb LAN?. Bo moja nie ma 8O Sprawdź dobrze w opisie płyty, ten model CHYBA nie ma takiej karty (może starsze revision miały). Poczytaj początek tego wątku: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=33457 ad.2: U mnie działa, jak widać w podpisie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonRedboX Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 Witam! ja mam a7n8x 2.0 deluxe i Radeona i nie mam zadnych problemow :) moze Ci sprzedawcy to fani nVidii? AndyN moja ma 1Gbps LAN ps. uzywal ktos Asus Q-FAN ? jak to dziala? moge tym zmiejszyc obroty dowolnego wiatraja? bo mam jeden na obudowie, i chcialem go puscic na 2500prm, ale nie mam regulatora :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matilde Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 witam skladam dla kolegi kompa zbudowanego na plycie asusa A7N8X Deluxe mam 2 pytanka: 1.czy sieciówka 1Gbit/s podłączona jest do mostka południowego? inaczej mówiąc czy powoduje ona zapychanie PCI ? 2.czy ktoś z Was słyszał o problemach kart ATi współpracujących z płytami na nForcie2 ???? Dwóch różnych sprzedawców, z różnych firm ostrzegało mnie, że taka konf. może nie chodzic??????? jeśli ktoś słyszał proszę o szczegóły 1.Co do zapychania mostka Pd sieciówką 1Gbit/s to plecam przeczytać: - http://www.pl.tomshardware.com/motherboard...4/i875p-07.html - http://www.pl.tomshardware.com/motherboard...4/i875p-27.html 2. Ja mam R8500LE i są gierki które wogóle nie chcą mi na niej chodzić dlatego zmieniam na GF3 Ti-200... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...