_Vip_ Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 No i jako ze moj spalony TB nie przeszedl przez serwis ,musialem sobiekupic cos nowego.Tak tez zrobilem :).Co tam bede gadal ,kliknijcie na konfig i sami zobaczcie.Jutro jade nad morze ale jak wroce to bede krecil dalej. :twisted: Narazie bez ruszania Vcore Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 do xp 2000+ ciągne na ecsie k7vta3 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 za niecale 200 zeta by ci wymienili bez gadania :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 do xp 2000+ ciągne na ecsie k7vta3 :P No przeciez mowie ze to dopiero poczatek :) To piekny zieloniutki AGOIA tak wiec na 1.8GHz powinien smigac.Z drugiej strony zalezy mi na ciszy w tej chwili jest chlodzony D5TB zasilanym 7V i jest wydajnie i cicho.A niechcialbym rezygnowac z ciszy dla kilku dodatkowych megahercow.Teraz praktycznie nie slychac czy jest komputer wlaczony czy tez nie :) i wlasnue to jest najpiekniejsze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 To jest Twoj boyfriend ? :):):) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 To jest Twoj boyfriend ? :):):) Nie drogi Kaeresku :) Ale robi zajebista muze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 To jest Twoj boyfriend ? :):):) Nie drogi Kaeresku :) Ale robi zajebista muze :). Vip a jak z testem tego wc?? Bardzo mi na tym zalerzy :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 Wiec na tym Xp'ku mam wtej chwili 28'C.Max 35'C po 12 godzinac testu stabilnosci z CCR'a.Tak wiec 100zl nie poszlo w las :)Na Titanie zasilanym 7V bylo max 48'C Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 Ten zestawik WC zostawiam na prace dyplomowa ktorej tematem jest wlasnie chlodzenie procesora woda.Musze jeszcze skolowac jakis regulator napiecie zeby sie zmieniala wydajnosc pompki w zaleznosci od temp.procka.Bedzie chlodzony zestawik skladajacy sie z mojego polamanego D850 ,K7S5A,32MB sdr .ATi Mach64 1MB PCI i jakis HDD 100MB :) .Wiec mam kupe zabawy i jeszcze celujacy bedzie siedzial :)Ja chyba zostane na D5TB bo te 3.5M rurek za biorkiem troche mi sie nie podoba. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 Wiec na tym Xp'ku mam wtej chwili 28'C.Max 35'C po 12 godzinac testu stabilnosci z CCR'a.Tak wiec 100zl nie poszlo w las :)Na Titanie zasilanym 7V bylo max 48'CTy chyba sobie zartujesz?? 8O 8O 8O 8O To chlodzenie jest az tak wydajne?? 8O 8O 8O Ja pitole 8O Chyba je kupie 8O Ale to jest nie mozliwe bo goscio ma XP2000+ i mowi ze ma 56C wiec jak ??? 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 Nie wiem ale mam dziore w obudowie z boku i wentyl 80x80 i to samo z gory,takze obieg powietrzajest bardzo pozadny no i jest napiecie na default.No i stary mi skolowal jakas stara chlodnice ktora schladza wode. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 Moze mnie czujniki na plycie robia w jajo ,ale raczej nie :)Ale wydaje mi si zeto przezta chlodnice,bo tak to cieplo jest oddawanetylko przez te rurki podczas kiedy woda przez nie przeplywa dlatego sa takie dlugie (3.5M) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 Aha jeszcze jedno ,jak bys sie zdecydowal to od razy sobie zamow z 4max'a porzadna zapinke do bloczku,bo ta z zestawu jest tak daremna ze szkoda gadac :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 Aha jeszcze jedno ,jak bys sie zdecydowal to od razy sobie zamow z 4max'a porzadna zapinke do bloczku,bo ta z zestawu jest tak daremna ze szkoda gadac :evil:Vip BIG THX!!!! Niech Good Bless You :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 Ciesze se ze moglem pomoc :D .No to jestesmy kwita.Ty doradziles mi tego EPoX'a i jestem z niej cholernie zadowolony :) D850 chodzil na niej na 1133 (8.5x133) na samym D5TB z 7V :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 I pomysl nad dodatkowa chlodnic bo bez niej moze byc roznie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 Vip: Z czego składa się to Twoje WC ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 Vip: Z czego składa się to Twoje WC ??? To ten zestawik z allegro za 99zl :) z dodatkowa chlodnica.Jak chodzi to juz napisalem wyzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 Jaką masz pompke w tym zestawie ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 z tego co sie orientuje to 300l/h Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 z tego co sie orientuje to 300l/hTo Ci nie wierze że masz taką temp ! :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 A jaki masz blok ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 Sprawe wiary zostawiam Tobie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 to jest dokladnie taki zestaw jaki na allegro z ta roznica ze ja dodalem chlodnice.no a jaki blok ...no miedziany :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 to jest dokladnie taki zestaw jaki na allegro z ta roznica ze ja dodalem chlodnice.no a jaki blok ...no miedziany :)Allegro mi nie chodzi !!! :cry: :cry: :cry: To przez moją sieć osiedlową !!! Zapraszam na GG: 3704318 - mój numer...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...