Gronek Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 Mam takie pytanie czy ktos bral neo na probe a potem zwracal im modem ale dalej chcial kozystac z z USLUGIi?? i czy musial cos za to placic?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darkol Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 Nie kombinuj! Można wziąć USŁUGĘ bez modemu. Ja tak zrobiłem. Trochę się burzyli w Telepunkcie, ale musieli uznać. Zamawiałem przez infolinię i zaznaczyłem w zamówieniu, że chcę bez modemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gronek Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 Dzieki za odpowiedz:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matilde Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 Nie kombinuj! Można wziąć USŁUGĘ bez modemu. Ja tak zrobiłem. Trochę się burzyli w Telepunkcie, ale musieli uznać. Zamawiałem przez infolinię i zaznaczyłem w zamówieniu, że chcę bez modemu....a to dlaczego się aż tak burzyli w Telepunkcie? Przecież nie musisz brać modemu od nich... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...