Skocz do zawartości
MARTiiii

[Szybka porada] Brać B2500 AQXEA 0331, czy dalej szukać?

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj odwiedziłem chyba z 20 sklepów w Lublinie i wszędzie to samo, albo mają serie 0340>, co jest rzadkoscia poniewaz najczesciej nie maja Bartkow w ogole - tylko na zamowienie sprowadzaja. Tylko w 1 sklepie znalazlem 2szt, AQXEA 0331 MPMW (ostanie nr rdzenia 0014 oraz 0043).

Poradzcie cholera brać jeden z nich jutro, czy dalej szukać? Boję się, że ktoś mnie ubiegnie i wreszcie nie kupie nic. Wiadomo chce miec odblokowany mnożnik, co powyżej 0339 już takei pewne nie jest.

Czy kolor laminatu jest ważny, widziałem brązowe i zielone?

p.s. Ma ktoś te serie, jak się kręcą?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na podkrecanie masz sporo na ten temat...

raczej brazowy, MPMW kosi, z tych bral bym 0043, mysle ze procki rokuje spore nadzieje :-)

jelsi nie byles zajzyj na 1szego maja do Compa i obok 2tyg temu jak cus tam szukalem bartony byly wszedzie od reki...

Pozdrawiam 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widze swojak hehe. Wiem byłem u nich milutki sklepik i wszystko mają. Tylko, że procki których mają dużo są obklejone 1 nalepką, która całkowicie przysłania nr seryjne tych procków, co = :evil: .

Dlaczego brązowe? Te moje co znalazłem chyba są zielone z tego co pamietam.

O podkręcaniu B2500 już wszystko chyba przeczytałem na tym forum :lol:, trochę mi to zajeło czasu (lekko mówiąc), dlatego nieche mi się już poraz kolejny szukać osób, które miały akurat te serie, co teraz znalazłem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...