bigfan Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 Pytanie moze troche nie na to forum, ale moze ktos bedzie wiedzial. Mam karte z wyjsciem TV (chinch i svideo), telewizor niestety ma tylko wejscie antenowe. Mozna temu zaradzic, puszczajac sygnal przed magnetowid (ma wyjscie antenowe, do ktorego mozna podlaczyc telewizor - taki patent widzialem przy podlaczaniu Playstation). Mam okazje kupic jakies cudo magnetowidowe gdzies z Niemcuf przywiezione. Gdzies tam wyczytalem, ze jak nieprzestrojone takie cos, to nie mozna programow polskich nagrywac, korzystajac z tunera magnetowidowego czy cos. Pytanie, czy bede mogl spokojnie oglundac filmy z kompjutera, korzystajac z posrednictwa magnetowidu (nawet nieprzestrojonego)? Dzwiek pojdzie z karty dzwiekowej do wiezy, takze to nie stanowi problemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 Tak będziesz mógł komp out>>line in magnetowid>>TV Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 Ja wiem, ze tak cza podlaczyc. Ino chcialbym wiedziec, czy niemieckosc tego magnetowidu ma jakiekolwiek znaczenie przy takim jego wykorzystaniu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 niemieckosc teg omagnetowidu niema zadnego wpływu na ten magnetowid poza zdeka inna głowicą TV a to w tym wypadku niema znaczenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 Jeszcze jedno lamerskie pytanie (ja tylko skromny informatyk :-)). Czy po podlaczeniu kabli wszelakich i wcisnieciu guziczka power tu i owdzie trzeba cos ustawiac w magnetowidzie? Nie znam sie na tym, a jutro wieczorem bede kupowal byc moze magnetowid, wiec chcialbym wczesniej wiedziec, czy cos trzeba grzebac czy to ma od razu z kopyta ruszyc (czasu bedzie malo na zabawe w odkrywanie "jak to zrobic"). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 Jak wszystko podłączysz to dajesz na telewizorze AV , na magnetowidzie w zaleznosci jak podłaczysz moze trzeba bedzie wybrać kanał w zależnosci od tego pod który podłaczysz (neiwiem jaki to magnetowid) moze to byc L1-line 1 lub L2 -line 2 i na kompie w sterowniku włączasz wyjście i tyle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...