kielkac Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 moze mi ktos rzucic 1 dyskietkowa odmiane lina do udostepniana hisa ?? chwilowo mam win xp ale wyjezdzam na 3 tygodnie i on tyle moze nie wytrzyamc a linch to [brzydkie określenie na linuksa] nie ruszany win xp chodzil spoko przez tydzien www.freesco.arx.pl oparty na jadrze 2.0 ale bardzo fajny... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 stalo sie serwer postawiony na win me padl calkowicie - system sie posypal po 5 miesiacach uzytkowania. i to akurat tak nieszczesliwie, ze wyjezdzam na wakacje i juz do domu nie zawine i nie naprawie :(. gosc co korzysta ze mna z netu mnie zlinczuje jak wroce. prawa murphiego dzialaja. sorry, ale kto stawia server na ME juz lepiej na W2K chociaz zadna winda do serwowo sie nie nadaje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...