Skocz do zawartości
PJOTR

barton2500+ AQZEA - help

Rekomendowane odpowiedzi

Do Piotra, zawsze masz rękojmie u mnie, nie ma problemu z wymianą lub zwrotem pieniązków, pod tym względem staram się być honorowy, skoro w mailu Napisałem Tobie ze coś gwarantuje i tego nie osiągnąłes, czego się bać odsyłaj.

Do Zodiac, naciąc mogłeś sie na swoich umiejętnmościach, co z tego że masz abita itp. procesor dla Ciebie specjalnie testowałem na Abit NF7-S rev 2.0 1.9 bios 1.84 real (cpu-z, sisoft pod stresem, dmi Aidy) i to nie przy 2200Mhz a 11.5x200.

Pamiętasz jak chciałeś? 2200 mhz 1.85v.. teraz masz pretensje ze nie idzie tyle choć nawet nie używasz takiego napięcia.

REASUMUJĄC PANOWIE, PROCESORY ODSYŁACIE, MAJĄ BYĆ W STANIE IDEALNYM, ZADNYCH SPALEŃ, UKRUSZEŃ ITP, ZRESZTĄ WIECIE W CZYM RZECZ. Sprawdze jeszcze raz, jesli naprawdę takie smieci otrzymaliście macie zwrot gotówki lub wymianę, wedle zyczenia.

Jeśli procesory zupełnie inaczej zachowują się niż piszecie zapraszam po odbiór osobisty, bo w żadnym innym przypadku nie będę w stanie udowodnić Wam cokolwiek.

Dlaczego takie założenie?

Bo wszyscy jak 1 mąż oprócz tych 2 panów bez problemu jada na 2300-2400mhz. Albo brak wiedzy albo totalny niefart (w tym przypadku naprwię krzywdę)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja ostatnio kupiłem 2500xp AQYFA 0343; ma niestety zablokowany mnożnik, ale chodzi na 203x11 bez zmiany napiecia (1,65v); na wiekszym fsb prime sie wywala (pamieci juz nie wyrabiaja);

no i nie moge z tego tekstu mieciopa:

"Pracuje w serwisie i wiem cos o poborze mocy przez procesory" :) :)

z twoich wypowiedzi wnioskuje ze tylko przypuszczasz że wiesz, a nie wiesz...

Bede mówil krótko:

Birdman, czepiasz sie słów, nic wiecej

_vip_ nie znasz sie tylko strugasz cwaniaka co szpanuje FSB 250MHz i procesorkiem ktory udało ci się kupic i myslisz że rozumy zjadłes.

QBUS00 - jesteś zlosliwy i nie widziales serwisu dużej firmy, galy by ci wyszły na wierzch.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...