QBUS00 Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 ...co do miejsca pracy nie pracuje w sklepie, tylko w serwisie duzej firmy. Juz ja znam poziom serwisantow sprzetu komputerowego w duzych firmach :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndiDVB Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 kolego Piotr mam tego samego bartka co ty i ustaw tak jak u mnie czyli na na 10.5 x200 i synchro i napiecie normalne i wszysko smiga i jest 3000+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krostry Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 Do Piotra, zawsze masz rękojmie u mnie, nie ma problemu z wymianą lub zwrotem pieniązków, pod tym względem staram się być honorowy, skoro w mailu Napisałem Tobie ze coś gwarantuje i tego nie osiągnąłes, czego się bać odsyłaj. Do Zodiac, naciąc mogłeś sie na swoich umiejętnmościach, co z tego że masz abita itp. procesor dla Ciebie specjalnie testowałem na Abit NF7-S rev 2.0 1.9 bios 1.84 real (cpu-z, sisoft pod stresem, dmi Aidy) i to nie przy 2200Mhz a 11.5x200. Pamiętasz jak chciałeś? 2200 mhz 1.85v.. teraz masz pretensje ze nie idzie tyle choć nawet nie używasz takiego napięcia. REASUMUJĄC PANOWIE, PROCESORY ODSYŁACIE, MAJĄ BYĆ W STANIE IDEALNYM, ZADNYCH SPALEŃ, UKRUSZEŃ ITP, ZRESZTĄ WIECIE W CZYM RZECZ. Sprawdze jeszcze raz, jesli naprawdę takie smieci otrzymaliście macie zwrot gotówki lub wymianę, wedle zyczenia. Jeśli procesory zupełnie inaczej zachowują się niż piszecie zapraszam po odbiór osobisty, bo w żadnym innym przypadku nie będę w stanie udowodnić Wam cokolwiek. Dlaczego takie założenie? Bo wszyscy jak 1 mąż oprócz tych 2 panów bez problemu jada na 2300-2400mhz. Albo brak wiedzy albo totalny niefart (w tym przypadku naprwię krzywdę) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 ja ostatnio kupiłem 2500xp AQYFA 0343; ma niestety zablokowany mnożnik, ale chodzi na 203x11 bez zmiany napiecia (1,65v); na wiekszym fsb prime sie wywala (pamieci juz nie wyrabiaja); no i nie moge z tego tekstu mieciopa: "Pracuje w serwisie i wiem cos o poborze mocy przez procesory" :) :) z twoich wypowiedzi wnioskuje ze tylko przypuszczasz że wiesz, a nie wiesz... Bede mówil krótko: Birdman, czepiasz sie słów, nic wiecej _vip_ nie znasz sie tylko strugasz cwaniaka co szpanuje FSB 250MHz i procesorkiem ktory udało ci się kupic i myslisz że rozumy zjadłes. QBUS00 - jesteś zlosliwy i nie widziales serwisu dużej firmy, galy by ci wyszły na wierzch. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 nie chce mi sie z toba dyskutowac,ale pokaz mi cos co napisalem co nie jest zgodne z prawda...troche wiecej pokory i samokrytyki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...