Skocz do zawartości
Destiny

Wydajność Baraki 7 120GB z 2mb kesz a z 8mb

Rekomendowane odpowiedzi

Dokładnie jak w temacie. Czyli jak ma się wydajność Barakudy 7 120 GB z 8 mb kesz do tego samego modelu tyle że z 2mb kesz?? Duże różnice??

Mam taką do sprzedania... nówka, nie formatowana. Zainteresowani najlepiej z Krakowa piszcie na PM...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja w sobote kupilem baraca 120 z 8 mega cach'u ale dzisiaj mamy srode a ona juz ledwo zipie spped fan pokazuje fitnes na 39% niestety mialem pecha :(((( juz sie pojawiaja bad blocki, za kazdym razem jak sie wlancza xp'eka to sprawdza dysk mimo ze komp byl spoko zamkniety mimo tej zdaje sie niewesolej sytuacji ten dysk polecam z kilku powadow

1. moja siostra ma caviara 40 Jb i jest o wiele glosniejszy niz baracuda, inna sprawa co dal kogo znaczy cicho ja jak mam dwa wiatraki tylko w obudowie po niecale 2000 obrotow to caviar jest slyszalny i to bardzo

2 wydajnosc podobna do najszybszych dyskow

3. 3 lata gwary :lol: a w dzisiejszych czasach to powinno stanowic glowny argument Czasy dyskow ktore dzialaly bezproblemowo powoli odchodza. Z reszta co tu duzo mowic jezeli firmy kotre robia dyski mowia ze z tasmy schodzi im 1-2% dyskow wadliwych to przy produkcji rzedu kilku milionow na firme robie sie niestety nie ciekawie :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...