Destiny Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 Dokładnie jak w temacie. Czyli jak ma się wydajność Barakudy 7 120 GB z 8 mb kesz do tego samego modelu tyle że z 2mb kesz?? Duże różnice?? Mam taką do sprzedania... nówka, nie formatowana. Zainteresowani najlepiej z Krakowa piszcie na PM... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonRedboX Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 Witam! to jeszcze zalezy od sprzetu jaki posiadasz, ale roznica jest widoczna, oczywiscie na korzysc 8MB Cache :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 Ale jak duza. Rozpatrujemy system taki jak moj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonRedboX Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 Witam! no ja Ci moge dac test mojego dysku, niech ktos da test tego z 2 MB cache i zobaczymy, nie sugeruj sie uzyeciem procesora, bo w tle mialem kilka programow otwartych... normalnie jest okolo 2-4% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 Dzięki. Strasznie duży czas dostepu. Wszędzie podają dużo niższe... (komputronik, brawkomp). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonic Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 To jest z 2 mb cache.. mała różnica, w dodatku z sterami do płyty 3.13 są szybsze transfery Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 Może taka drobna to nie bo masz minimalny transfer kolo 13mb a u RedBoxa ponad 33mb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eclipse Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 Ja w sobote kupilem baraca 120 z 8 mega cach'u ale dzisiaj mamy srode a ona juz ledwo zipie spped fan pokazuje fitnes na 39% niestety mialem pecha :(((( juz sie pojawiaja bad blocki, za kazdym razem jak sie wlancza xp'eka to sprawdza dysk mimo ze komp byl spoko zamkniety mimo tej zdaje sie niewesolej sytuacji ten dysk polecam z kilku powadow 1. moja siostra ma caviara 40 Jb i jest o wiele glosniejszy niz baracuda, inna sprawa co dal kogo znaczy cicho ja jak mam dwa wiatraki tylko w obudowie po niecale 2000 obrotow to caviar jest slyszalny i to bardzo 2 wydajnosc podobna do najszybszych dyskow 3. 3 lata gwary :lol: a w dzisiejszych czasach to powinno stanowic glowny argument Czasy dyskow ktore dzialaly bezproblemowo powoli odchodza. Z reszta co tu duzo mowic jezeli firmy kotre robia dyski mowia ze z tasmy schodzi im 1-2% dyskow wadliwych to przy produkcji rzedu kilku milionow na firme robie sie niestety nie ciekawie :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...