BENITO Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 Dla tych, co mają ukruszony i żyjący jeszcze proc -> zróbcie sobie pierścień wokół jądra z poxiliny zmieszanej ze srebrną silikonówką na poziomie równym z jądrem, ewentualnie wypełnijcie tym też ubytki po ukruszeniu. Zobaczycie że warto. Ja tak zrobiłem na swojej palomince i zbiłem 1 stopień, a więcej za cholerę już proca nie ukruszę i nie trzeba mi CS-a. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tycjan Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 Podobno czy napewno bo mam CNPS 7000A Cu i walsnie zamowilem coppershim sugerujac sie ochrona proca ale tez tym ze moze obnizyc temp. Wiec pytam czy sa jakies pewne informacje na ten temat, bo wydaje mi sie ze stopka radiatora prz tym zalmanie nie charakteryzuje sie niczym szczegolnym - wiec nie sadze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 przylaczam sie do pytania nie ryzykujac spalenia drugiego proca jednego dnia- na palomino nie zakladalem csa pod 7000alcu, tez slyszalem ze to zle razem dziala... BENITO - moze wogle wszelkei ukruszenia procka zapchasz srebrna pasta coo? no przeciez pradu to nie przewodzi ;-) jest szansa ze taka akcja dobije procka Pozdrawiam 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 przylaczam sie do pytania nie ryzykujac spalenia drugiego proca jednego dnia- na palomino nie zakladalem csa pod 7000alcu, tez slyszalem ze to zle razem dziala... BENITO - moze wogle wszelkei ukruszenia procka zapchasz srebrna pasta coo? no przeciez pradu to nie przewodzi ;-) jest szansa ze taka akcja dobije procka Pozdrawiam 8) Taka miesznka prądu nie przewodzi btw jak zastosujesz pastę titana, nic prockowi nie będzie. No przecież jadę tak od maja i wsio ok. Gdyby było inaczej bzdur bym nie pisał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...