xernes Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 Witam, Mam pytanie. Czy możliwe jest podkręcanie płyt Intel-a?Mam płytę D845PESV, w biosie wszystkie funkcje, które mnie interesują są zablokowane. Czy jest jakaś możliwość aby je odblokować? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 Polukać ze nowyszym biosem, który umożliwia zmainy :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xernes Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 Dzieki za rade, ale gdzie szukac biosu i opisu jak to zrobic? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 Intel nie ma mozliwosci o/c ,watpie zeby nowszy bios to naprawil fsb sproboj zmieniac z windowsa programem CPUfsb9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...