CzarnyKot Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 Witam, Szukam testow z odpow. :-)) do akademii cisco - w wersji 3.0 (wielokrotny wybor)..... Jezeli ktos, "cos" posiada :-))) czekam na informacje... Wszystko oczywscie do negocjacji..... :) Pozdrawiam Łukasz eM: lukasz.majewski@infolan.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 moze poszukaj sobie kiedys byl o tym post Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadol Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 Ja wlasnie chodze na kurs cisco i zbieram odpowiedzi z testow. Skonczylem juz semestr I, wiec mam calosc odpowiedzi (no bez pierwszych 2 testow) TUTAJ Jak bedziesz potrzebowlal nastepnych to daj znac, niedlugo bede mial wiecej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=25240 tutaj sie odezwijcie z tymi testami ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzarnyKot Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 JAAA!!! Super!!!! Sadol - masz u mnie pokazna kolekcje piwa!!!! Bardzo dziekuje za pomoc!!!!! :-)))) Jezeli tylko bede mogl w czyms pomoc - czekam na kontak! :-))) uuufff - az milej mi sie zrobilo :-) Pozdrawiam Łukasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...