k_luke Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 Mianowicie, nie mogę ustawić wyświetlania na pełnym ekranie TV (bez tych czrnych ramek). Gdy ustawiam na full screen duża część jest przycięta po bokach, tym samym sposobem załączam w tv tool 6.5 i to samo (też przycina). Jak to zrobić prawidłowo bez przycinania obrazu ? [Moja karta to GF2Ti] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 Ze przycina w TVTool to normalne, musisz jeszcze wyregulowac w jednej z zakladek obraz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_luke Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 czy da się w tv tool wyregurować by cały obraz był widoczny bez tej czarnej obramówki, mam tv tool 6.5. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 czy da się w tv tool wyregurować by cały obraz był widoczny bez tej czarnej obramówki, mam tv tool 6.5. Tak, czasem troche jednak tej obramowki zostaje. Pozatym jesli bedziesz wykorzystywal tvout do filmow to polecam ZoomPlayera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...