Skocz do zawartości
Fulko

płyta slot 1 czy wstanie p3 slot1

Rekomendowane odpowiedzi

witam

kolega ma taką płytke

Dołączona grafika

PCCHIPS M726

-Supports Pentium II 233~500MHz and Celeron 266~333MHz CPUs with frequency at 66/100MHz in Slot 1 for AT Form factor

-Provides 3 DIMMs for SDRAM/EDO/FPM memory modules and is expandable up to 768MB (PC100 SDRAM Modules Spec. needed when 100MHz CPU bus clock is being using)

http://www.pcchips.com.tw/M726.html

czy na tej płycie wstanie P3 500 slot1?

niestety w pentkach nie jestem obeznany może ktoś wie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O qufa miałem to padło 8O ecs w porównaniu do pcchipsa to dosłownie abit i epox razem wzięte :? :). A co do tematu to najnowszy bios rozwieje wszystkie wątpliwości.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem taką płytę kiedyś - razem z celkiem 300A@450 -najbardziej niestabilny wynalazek jaki w życiu widziałem ... zmieniłem płytę na acorpa za ZX - i niestabilność przeszła jak ręką odjął :D

Naprawdę- sprzedaj to dołóż parę złotych do normalnej płyty głównej ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no ja też to radziłem koledze ale niestety brak $$ :?

jedynie co mogę mu pomóc to załatwić mu takiego p3 500 ( u drugiego kolegi się poniewiera w szafie)

na przeszkodzie stoi odległość ponad 300km i lamowatość kolegi :D na którą to przypadłość nic nie poradze (boi się nawet obudowe rozbierać to jak mu mam wytłumaczyć jak mobo zmienić 8O )

myślę że przesiadka z 300 celiny (od razu mówie nie podkręci :lol: ) na p3 500 trochę mu doda polotu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...