Fulko Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 witam kolega ma taką płytke PCCHIPS M726 -Supports Pentium II 233~500MHz and Celeron 266~333MHz CPUs with frequency at 66/100MHz in Slot 1 for AT Form factor -Provides 3 DIMMs for SDRAM/EDO/FPM memory modules and is expandable up to 768MB (PC100 SDRAM Modules Spec. needed when 100MHz CPU bus clock is being using) http://www.pcchips.com.tw/M726.html czy na tej płycie wstanie P3 500 slot1? niestety w pentkach nie jestem obeznany może ktoś wie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 pojdzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 O qufa miałem to padło 8O ecs w porównaniu do pcchipsa to dosłownie abit i epox razem wzięte :? :). A co do tematu to najnowszy bios rozwieje wszystkie wątpliwości. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 ecs w porównaniu do pcchipsa to dosłownie abit i epox razem wzięte Czuje się zaszczycony :lol: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gloam Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 Pojdzie z najnowszym BIOSem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 8O ecs w porównaniu do pcchipsa to dosłownie abit i epox razem wzięte :? :)Dobrze powiedziane, az oplulem monitor ze smiechu! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joshua Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 8O ecs w porównaniu do pcchipsa to dosłownie abit i epox razem wzięte :? :)Dobrze powiedziane, az oplulem monitor ze smiechu! Przyłączam się.Proponuje to na oślą przenieść do dowcipów... :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 Miałem taką płytę kiedyś - razem z celkiem 300A@450 -najbardziej niestabilny wynalazek jaki w życiu widziałem ... zmieniłem płytę na acorpa za ZX - i niestabilność przeszła jak ręką odjął :D Naprawdę- sprzedaj to dołóż parę złotych do normalnej płyty głównej ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.Youth Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 niestety wszystko co tu napisane jest prawdziwe pcchips i elpina to te same firmy i ecs przy nich to conajmiej asusik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fulko Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 no ja też to radziłem koledze ale niestety brak $$ :? jedynie co mogę mu pomóc to załatwić mu takiego p3 500 ( u drugiego kolegi się poniewiera w szafie) na przeszkodzie stoi odległość ponad 300km i lamowatość kolegi :D na którą to przypadłość nic nie poradze (boi się nawet obudowe rozbierać to jak mu mam wytłumaczyć jak mobo zmienić 8O ) myślę że przesiadka z 300 celiny (od razu mówie nie podkręci :lol: ) na p3 500 trochę mu doda polotu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...