unckle Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 Witam mam dwa troche dziwne pytanka: 1.mam r9500pro i chciałbym założyć radiatorki na pamiątki ale jest jeden problem: dodatkowa wtyczka zasilania karty zakrywa częściowo jedną kostkę pamięci, co mozna w tym wypadku zrobić? 2.uestion number two: troche głupie jak już pisałem, otóż chciałbym też dać radiatorki na pamięci ram te z podpisu, ale są na nich naklejki "warranty void if removed", co w tym wypadku zrobic bo nie kce gwary stracic, już mi sie raz pamiatki sypnęły - przykleić radiatory na tą nalepkę? czy wogóle jak przykleje radiatorki na te pamiątki to trace gware? to samo pytanko do radeona - czy jak przykleje radiatorki to gwara idzie pa, pa? dzięki za odpowiedzi pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 mozesz powoli wygiac te wtyczke pod niezaduzym kątem , tak zeby sie radiator zmiescil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unckle Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 na pewno jej wtedy nie uszkodzę? a co jeśli chodzi o przyklejanie radiatorów i gwary na ram i karte? i co z tą śmieszną nalepką? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 juz ktos pisal ze wyginal lekko te zasilanie i nic sie nie dzialo a radiatrory mozesz przykleic na tasme firmy 3M (chyba) łatwo się ją usowa , nie powinno byc sladu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 Ja mam wygięte to zasilanie. Lekko, powoli odginać i mozna dość mocno odgiąć. Mieści się spory radiator. Możesz przykleić albo na taśmę, albo na srebrną pastę+"kropelka" na rogi - oba sposoby można całkowicie usunąć i doprowadzić kartę do oryginalnego stanu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unckle Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 dzięki ta jak usune później radiatorki z karty to dalej mam gware ale co z ramcami?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopo Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 dzięki ta jak usune później radiatorki z karty to dalej mam gware ale co z ramcami?:) nad ramami spróbuj zapodać jakiś wentyl 80x80 albo i większy na 5v lub 7v- będzie cicho, schłodzisz kostki, nie stracisz gwarki 8) :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 gdyby nie te piiiiiiiii wtyczki to mielibysmy juz bloki na pamieci tego radka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 gdyby nie te piiiiiiiii wtyczki to mielibysmy juz bloki na pamieci tego radka Da sie zrobic, ja sie balem jej odginac (twardo trzyma suka) wiec wycielem rog radiatorka i spox. Bloczek tez daloby sie tak zrobic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maluszek Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 a ja już podstawy do bloczków na pamiątki radka 9500pro mam, nie chwaląc się :-) - wtyczkę można spokojnie odgiąć, co prawda trawda bestia, ale idzie. a radiatorek też zainstalowałem - bez klejenia czegokolwiek - szczegóły na www. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 ok, poprostu mialem nieswoja karte i nie moglem eksperymentowac, a teraz gdzies mi sie zgubilo gowno, wrrrr, reed mozesz mi jakis prosty rusnek techniczny przyslac z umiejscowieniem gpu/pamieci/przeszkod? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 ok, poprostu mialem nieswoja karte i nie moglem eksperymentowac, a teraz gdzies mi sie zgubilo qpa, wrrrr, reed mozesz mi jakis prosty rusnek techniczny przyslac z umiejscowieniem gpu/pamieci/przeszkod? Moze wolalbys fotki na rzyffca robione ? Byloby mi o wiele latwiej niz robic rysunek (w ciagu kilkunastu lat wyszedlem z lekka z wprawy :( ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 ok tylko prostopadle do srodka karty i zmierz mi chociaz wymiary zewnetrzne dla odniesienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...