Skocz do zawartości
$migacz

700 zł radek na oku ma ktoś takie cos ??

Rekomendowane odpowiedzi

Z tego co widzę to jest 9500. Nie mylę się?? Bieda. To już bym wolał Radka 9600Pro (też ok. 700zł). Jest szybszy. Obie karty mają 4 potoki i na każdy 1 TMU, zaś jeśli chodzi o takowania, to lecą tak : Radeon 9600 Pro - 400/600 MHz ; Radeon 9500 - 275/550 MHz. Jak widać 9600 Pro będzie bardziej wydajny :D Polecam także dozbierać troszkę kaski (ok. 200-300zł) i poszukać jeszcze 9500Pro, tudzież kupić na Sirius.pl Radka 9700 za 999zł. (możliwe, że to nawet Pro, o czym jest napisane w komentarzach z tego co pamiętam).

No chyba że źle przeczytałem i to jest 9500Pro...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ten power colour moduje sie na pro bez zająknięcia  :twisted: podobno.... czekam na jakieś odpowiedzi

No tego bym nie był taki pewny ... możesz ryzykować, ale jeśli się nie zmoduje, to zostaniesz z cienką grafą (znaczy się nie taką cienką :D) :( Nie wiem jak wygląda sprawa modowania, ale ja bym na twoim miejscu załatwił sobie w sklepie jakimś, że jak coś, to możesz ją wymienić na inną.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zostaniesz z cienką grafą

powiedział człowiek z radkiem 9000 :wink:

Dlatego dopisałem :

znaczy się nie taką cienką :D

Pozatym mam 9000Pro :D:D A tak serio, to maja grafa była śrenia gdy ją kupowałem, bo nie przewidziałem wtedy, że zakupie sobie w najbliższym czasie 1700XP+, EpoXa i Ram... Teraz dokonałbym innego wyboru. Próbuję Ci powiedzieć, że w tej chwili moim zdaniem nie najlepszym pomysłem jest kupowanie grafy która będzie warta swojej ceny ttylko gdy się ją zmoduje(a mod wcale nie jest taki pewny). Oczywiście wybór należy do Ciebię... And remember, the Matrix has you... :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...