shade Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 sorki jezeli to gdzies jest ale ost mam problemy z netem.. wiec jak jest to prosze o linka i usuniecie tematu probowalem polaczyc mostki (L1) zeby odblokowac mnoznik w moim athlonie i cos nie dziala ;/ na poczatku zwarly mi sie 2 mostki i komputer nie wstal wiec zmylem wszystko i zrobilem to jeszcze raz i komputer wstal ale nadal ma zablokowany mnoznik probowalem na wszystkich opcjach ale nadal wstaje tylko na 11 uzylem lakieru do laczenia np przerwanych kabli od ogrzewania w samochodach (tylne szyby) [ELPOX 15 firmy amepox]- czy to przypadkiem nie jest wina tego ?? wpadlo mi w rece i pomyslalem ze powinno zadzialac.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 Pierwsze pytanie to to czy wypełniłeś dołki po laserze czymś a później kleiłeś dopiero. Na faq jest o odblokowywaniu mnoznika i jest to dokadnie opisane. Nie moge ci nic więcej doradzic tylko staranność i jeszcze raz starannośćprzy wykonaniu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shade Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 wszystko ladnie jak nalezy poczytalem pare poradnikow i zastosowalem sie donich a tu .. lipa ;/ sprobuje jeszcze raz mzoe sie uda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 Mam nadzieję, że efektów odblokowania mnożnika nie sprawdzałeś na płycie z podpisu :D . Jeżeli wszystko zrobiłeś OK to nie ma bata żebyś nie odblokował. Pamiętaj, że malując lakierem musisz poczekać do jego całkowitego wyschnięcia (kilka godzin, lub procesor pod żarówkę)- dopiero wtedy przewodność elektryczna takiego połączenia jest właściwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 poco palic mostki... skoro mozna kilka drucikow w socketa wsadzic i masz mnoznik jaki tylko chcesz, a na tym ecs chyba odblokowywanie mnoznika nic Ci nie da -jak juz powiedzial moj przedmowca :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shade Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 nie palic tylko malowac udalo sie ale rezultaty marne .. wiem ze 12.5x150 nie pojdzie ... ;(( nawet nie wiem czy 147x12.5 chyci wiiec ogolnie lipa .. wiecej zabawy niz pozytku.. szkoda zeby wsadzic druty do soketa musze miec odblokowany mniznik na procu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 wlasnie tymi drutami USTAWIASZ Sobie mnoznik... daj <FSB i >mnoznik... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirron Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 no niewiem co z tym mnoznikiem ale mozna polaczyc dwie pary nuzek przy procesorze efokt murowany ale po co moj 1,7+ chodzi obecnie na 11*205 to daje 3,2+ mam pamieci twin mos 333 so ustawione synchronicznie tz 400 i ustwione na agresiwe mozna inaczej ale bede to dopiero testowal tylko Vdd mam ustawione na 1,8V i VCore na 2,9 V i jeszcze czeba nie zapomniec o pamieciach Vdimm na 1,9 V do tego mam karte radeon 9100 tez podkrecona na 290@530 do tego mam zasilacz 400W po co wiecej i tak wymiata testy sa bardzo wysokie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shade Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 no to ladny wynik ale na pewno nie masz palomino a ja takowy posiadam ;/ no ale przynajmniej bede go mogl odkrecic jak bede chcial cichego kompa miec ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirron Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 :D no akurat mam z tych nowszych procesorow 1,7 na dodatek mam najnowsza plyte epox na dual i 2 x512 ramu czego wiecej chciec tylko lepszego procka....lub jeszcze wiecej wycisnac 1,7+ @11x210 pamieci synchro radek 9100 290@530 plyla epox ep-8rda3 wszystko na standardowym chlodzeniu..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 :D no akurat mam z tych nowszych procesorow 1,7nowszych.. znaczy? :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shade Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 pewnie 0.13u Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirron Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 własnie 013 widome ze nie znajnowszych jak to 1,7 + Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...