Gość Lanselot Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 www.frazpc.pl/komentarz/8961-16 Znów dostaniemy nowe promocje, a zapłacimy w abonamencie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 ino <span style="color:red;">[ciach!]</span>a rece opadaja. I pomyslec ze mam zamiar zalozyc neo+. Naszczescie wziolem to na okres probny i zrezygnuje z tego szybciej niz im sie to wydaje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xenik Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 To juz po moim neo a już chciałem zmieniać z SDi na neo a tu [gluteus maximus] i po co oni to robią??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timm Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 Monopol i tyle. Sam uwazam oferta tpsa i tak jest chyba najlepsza w stosunku cena/mozliwosci pomijajac dialog, ale wydaje mi sie predko nie bedzie realnych obnizek. Nachapali sie tylu klientow i im sie nie oplaca obnizyc powiedzmy o 10% abonament po to aby kolejnych 1-2% userow im doszlo... Teraz beda zarabiac na swoich inwestycjach. Zreszta przypominam neo tylko na umowie rocznej jest przyzwoite cenowo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 Nyny, xenik: trzymajcie język na wodzy ze słownictwem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 HAHAHA <szubienica> ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 To juz po moim neo a już chciałem zmieniać z SDi na neo a tu <font color="#FF0000">[ciach!]</font> i po co oni to robią???sdi też nie możesz mieć na najtańszym abonamęcie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xenik Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 To juz po moim neo a już chciałem zmieniać z SDi na neo a tu <font color="#FF0000">[ciach!]</font> i po co oni to robią???sdi też nie możesz mieć na najtańszym abonamęcie... Jak to NIE ja mam właśnie na oszczędnym jade i wszysko jest lux!!!!! Co ty mówisz!!!! Za telefon mi przychodzi 29,12 za SDi 139,10 Proste Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 Ale tu jest mowa o nowych abonamentach Tu opis wszystkich a tu opis socjalnego - ktory ma zastąpić oszczędny do 15.11 trzeba było niby się zdeklarować na nowy plan a od 1.12 automatycznie przechodzi się ze starych na nowe plany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...